ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Άδειασαν το Νεκροταφείο της Ανάστασης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ούτε το Νεκροταφείο της Ανάστασης δεν ξέφυγε από τη μανία των ''συλλεκτών'' χάλκινων, σιδερένιων και μπρούτζινων αντικειμένων!

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πλήθος ιδιοκτητών μνημάτων στο νεκροταφείο της Ανάστασης, όταν πριν από 15 μέρες περίπου, ανακάλυψαν έκπληκτοι, ότι οι τάφοι των αγαπημένων τους προσώπων, είχαν μείνει εντελών ''γυμνοί''!

Ο,τιδήποτε μεταλλικό είχε κάνει φτερά!

anas1logo

Όπως μαρτυρούν τα πρώτα στοιχεία, η ''δουλειά'' πρέπει να έγινε νύχτα, από παραβατικούς που εισέβαλαν στο χώρο του νεκροταφείου, πηδώντας τις μάντρες, μιας και μόλις νυχτώσει οι πόρτες κλείνουν.

Βέβαια, η απορία όλων είναι πώς μια τέτοια επιχείρηση δεν έγινε αντιληπτή είτε από τον φύλακα του νεκροταφείου είτε από της ΕΛΑΣ, μιας και η μεταφορά των αντικειμένων απαιτούσε σίγουρα ένα ή περισσότερα οχήματα και η όλη διαδικασία θα πρέπει να διήρκεσε αρκετές ώρες.

Το Piraeuspress.gr μαθαίνει ότι για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει δοθεί κάποιο πόρισμα στη δημοσιότητα.

ana2logo

Και βέβαια, αυτό που απασχολεί πλέον τους ιδιοκτήτες των μνημάτων, είναι το αν θα είναι ασφαλή τα νέα απαραίτητα μεταλλικά σκεύη που θα αγοράσουν και θα τοποθετήσουν εκ νέου στους τάφους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Δημοτική Αρχή Πειραιά, έδωσε άμεση εντολή για καλύτερη φύλαξη του χώρου, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το θέμα.