ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παρέμβαση του υπ. Προέδρου ΕΕΠ Γιάννη Βουτσινά για τη νέα παράταση στα έργα


Μετά το ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr, σχετικά με τη νέα γενική και αόριστη παράταση στην ολοκλήρωση των έργων του ΤΡΑΜ στον Πειραιά, την οποία γνωστοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ. Θ. Παπαδόπουλος, άμεση ήταν η παρέμβαση του υπ. Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιάννη Βουτσινά.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης ΔΥναμική ΚΙνηση ΕΠαγγελματιών (ΔΥΚΙΕΠ), με τη δήλωσή του, δίνει και το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει εφόσον εκλεγεί στο ΕΕΠ, σχετικά με το μείζον ζήτημα που απασχολεί την τοπική αγορά του Πειραιά και δεν είναι άλλο από την υλοποίηση των έργων του ΤΡΑΜ, το οποίο και έχει οδηγήσει πλήθος επιχειρήσεων στην πλήρη εξαθλίωση.

Δείτε τη δήλωση που έκανε πριν λίγο ο κ. Βουτσινάς:

Μια ακόμη μετάθεση του χρόνου ολοκλήρωσης του έργου του ΤΡΑΜ στην πόλη του Πειραιά.
Μια ακόμη «σπρωξιά» στους επαγγελματίες και την ήδη ταλαιπωρημένη – επί μακρόν – οικονομική δραστηριότητα της πόλης μας. Μιας πόλης που αργοσβήνει μέρα με την ημέρα.
Απαίτηση όλων μας, πολιτών και επαγγελματιών, θεσμικών, κοινωνικών και κλαδικών φορέων, η όσο το δυνατόν αμεσότερη ολοκλήρωση και παράδοση του έργου.
Για να καταστεί ξανά εφικτή η επικοινωνία και η πρόσβαση των καταναλωτών με τις επιχειρήσεις της πόλης, που εδώ και καιρό βιώνουν αυτόν τον ιδιότυπο και ιδιαιτέρως κοστοβόρο αποκλεισμό.
Γιατί η πόλη πρέπει να ξαναβρεί εδώ και τώρα, το ρυθμό, τη ζωντάνια και τον δρόμο της προς την ανάπτυξη.

Γιάννης Βουτσινάς
Επικεφαλής συνδυασμού Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών
Υπ. Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Διαβάστε επίσης:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: «25η» παράταση για ολοκλήρωση έργων ΤΡΑΜ – Εισαγγελέας υπάρχει;