Η UNILEVER ξεπουλά τα ελληνικά λάδια μετά το σκάνδαλο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η κραταιά πολυεθνική εταιρία UNILEVER, λύστε τα από πολλά έτη φαίνεται ότι αποφασίζει να ξεπουλήσει τις ελληνικές μάρκες ελαιολάδων που κατέχει!

Συγκεκριμένα η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas σκοπεύει να προχωρήσει στην πώληση των ελαιολάδων της και η πώληση θα αφορά τις μάρκες Άλτις, Ελάνθη και Solon.

Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό οφείλεται στην παγκόσμια στρατηγική που ακολουθεί η εταιρία.

Όμως, σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τις αποκαλύψεις του 24ωρου και άλλων ΜΜΕ, σχετικά με την εμπλοκή υψηλόβαθμων στελεχών της στην Ελλάδα, με τη Δικαιοσύνη!

Το πρόβλημα προϋπήρχε και το γνώριζε η "μαμά" εταιρία του εξωτερικού.

Με αφορμή τις απολύσεις αρκετών υψηλόβαθμων στελεχών της UNILEVER Ελλάδος όμως, άπνοια αν οι ασκοί του αιόλου.

Μάλιστα, όπως αποκλειστικά είχε αποκαλύψει το 24ωρο, η Ελληνική Δικαιοσύνη ερευνά και τις αξιοπρόσεκτες σχέσεις της UNILEVER Ελλάδος με συγκεκριμένη μεγάλη Διαφημιστική Εταιρία και τον ρόλο και τις σχέσεις μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών των δυο εταιριών!

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας η μεταφορά τους σε νέα ιδιοκτησία αναμένεται να περιλαμβάνει και το εργοστάσιο ελαιολάδου στην Πειραιώς, καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτή την προϊοντική κατηγορία.

Παράλληλα, καθώς η διατήρηση παραγωγικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα παραμένει στρατηγική επιλογή, η Unilever αποφάσισε να μεταφέρει πρόσθετη παραγωγή προϊόντων οικιακής φροντίδας στο εργοστάσιο του Ρέντη.

Με αυτόν τον τρόπο, το συγκεκριμένο εργοστάσιο θα διατηρήσει την ανταγωνιστικότητά του ανάμεσα στα εργοστάσια της Unilever στην Ευρώπη.