ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Γιάννης Μώραλης «ο Διαπιστωσάκιας»!


Μετά τη χθεσινή πρωτοβουλία Πειραιωτών (όχι και τόσο μαζική η αλήθεια είναι) στα βράχια της Πειραϊκής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την οικολογική καταστροφή που συνετελέσθη στον Πειραιά, αλλά και την παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, το συμπέρασμα ήταν ένα!

Ο Δήμαρχος Πειραιά παίρνει επάξια τον τίτλο του «Διαπιστωσάκια», αφού για ακόμη μια φορά, διαπίστωσε ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς.

Όπως και στο παρελθόν με την απεργία στην Καθαριότητα, με το ΤΡΑΜ και με όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την πόλη, ο Δήμαρχος Πειραιά αρκείται στο να διαπιστώνει το πρόβλημα, όπως θα έκανε πιθανώς ο κάθε Δημότης, ένας δημοσιογράφος, ένας επισκέπτης του Πειραιά!

Η μόνη εξήγηση που δίνουμε είναι ότι ακόμα και σήμερα, 3 χρόνια μετά την εκλογή του, ο Γιάννης Μώραλης δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι ο Άρχων της Πόλης, ο πρώτος Δημότης του Πειραιά που με τις πράξεις και τα έργα του καθορίζει το μέλλον της πόλης.

Και από έναν Δήμαρχο, οι Δημότες δεν αναμένουν να διαπιστώνει το πρόβλημα και να ενημερώνει για το ποια αρμόδια δημόσια υπηρεσία φέρει την ευθύνη, αλλά να δίνει ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματα, μικρά και μεγάλα.

Προφανώς δεν είναι ο μόνος που ευθύνεται για την υπονόμευση του ρόλου του Δημάρχου Πειραιά, καθώς φαίνεται πως και οι στενοί του συνεργάτες – εξαρχής – τον ώθησαν προς την κατεύθυνση του «Διαπιστωσάκια Δημάρχου» και όχι του «Ηγέτη Δημάρχου».

Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα. Για ακόμη μια φορά ζημιωμένος βγαίνει ο Πειραιάς, καθώς δεν έχει έναν άνθρωπο να βγαίνει μπροστά στα δύσκολα, να αναλαμβάνει ευθύνες, να παίρνει πρωτοβουλίες, να δίνει μάχες, να κερδίζει ή να χάνει… αλλά πάντως να αγωνίζεται για το συμφέρον των Πειραιωτών και του Πειραιά με πάθος και θέληση.

Το πρότυπο του «Διαπιστωσάκια Δημάρχου» δεν ταιριάζει στον Πειραιά!

Από διαπιστώσεις χορτάσαμε. Πράξεις και αποτελέσματα ζητούν οι Πειραιώτες!