ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Άφαντος ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης – Έστειλε δελτίο τύπου μετά το αποκλειστικό του PP


Άφαντος παρέμενε τις τελευταίες ώρες ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος απέστειλε δελτίο τύπου μετά τις 21:00 και αφού το Piraeus Press δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες από την καταστροφή που έχει υποστεί η θάλασσα του Πειραιά, λόγω της πετρελαιοκηλίδας.

Είναι χαρακτηριστική η προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισε η Δημοτική Αρχή Πειραιά το εν λόγω ζήτημα, καθώς το δελτίο τύπου 5 σειρών, απλά μας ενημερώνει ότι ο κ. Μώραλης ενημερώθηκε από τους αρμόδιους… οι οποίοι δε γνωρίζουν με σαφήνεια το μέγεθος της καταστροφής!

Ουσιαστικά ο κ. Μώραλης με το επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Πειραιά, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Piraeus Press, το οποίο κάνει λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση!

Βέβαια, όπως λέει και ο σοφός λαός, κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου του Δήμου Πειραιά:

»O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ότι η πετρελαιοκηλίδα που προκλήθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Σαλαμίνας, κατευθύνεται προς την Πειραϊκή,επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος  κ. Σταμάτη Ράπτη, προκειμένου να ζητήσει να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, καθώς ο Δήμος Πειραιά δεν έχει αρμοδιότητα παρέμβασης.

Από την πλευρά του, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος ενημέρωσε τον Δήμαρχο Πειραιά ότι  αύριο το  πρωί που θα μπορέσει να εκτιμηθεί η κατάσταση, θα είναι σε θέση να τον ενημερώσει τόσο για τον τρόπο όσο και για το χρονοδιάγραμμα του καθαρισμού της περιοχής της Πειραϊκής.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η πετρελαιοκηλίδα απειλεί και τον Πειραιά! (ΦΩΤΟ)