SILVER ALERT: Εξαφάνιση άνδρα στον Πειραιά – Ετοιμαζόταν να πάει στο νοσοκομείο και χάθηκε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τον έστειλαν στο νοσοκομείο του νησιού όπου βρισκόταν και αντί να νοσηλευτεί, τον άφησαν να φύγει.

Από τότε ξεκίνησε η περιπέτεια για τον Βασίλη Παπακώστα 36 χρόνων, που στην αναζήτηση  γιατρού εξαφανίστηκε.

Όλα άρχισαν στην Κάλυμνο όπου φιλοξενούνταν στο σπίτι της θείας του. Εκεί έπαθε έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού.  Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν πως  πάσχει και από ανεύρυσμα, αλλά δεν τον κράτησαν για νοσηλεία. Του συνέστησαν να φύγει για την Αθήνα και να επισκεφθεί τον θεράποντα γιατρό του στο Γενικό  Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο Παπακώστας  έφτασε στον Πειραιά το πρωί της 14ης Αυγούστου και την επομένη στις 15 του μήνα, τηλεφώνησε στην αγαπημένη του θεία στο νησί.  Ακουγόταν αναστατωμένος,  της είπε ότι καλεί από τον Πειραιά χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες και την καθησύχασε πως θα έχει νέα του σε μια εβδομάδα.  Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Καθώς περνούσαν οι μέρες χωρίς κανένα νέο του, ο αδελφός του  ανησύχησε και πήγε στην διεύθυνση που του είχε πει ότι μένει στην Κηφισιά. Εκεί όμως αντί για σπίτι, βρήκε ένα κάμπινγκ.

Ο αγνοούμενος έχει ύψος  1.72 και μικρά τατουάζ στα μπράτσα. Στο δεξί ένα μπλε λιοντάρι και στο αριστερό έναν ινδιάνο με σπαθί.  Όταν χάθηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και  γαλάζια κοντομάνικη μπλούζα με γιακά. Μαζί του έχει το βιβλιάριο υγείας του, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Το Silver Alert για τον εντοπισμό του, εκδόθηκε κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας.