ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Τώρα και στον Πειραιά-Εγκαίνια την Τετάρτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ πιάνουν λιμάνι! Σημαντική επενδυτική πρωτοβουλία Ροδόπουλου στο κέντρο του Πειραιά.

Σε ένα 3όροφο πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασικό πίσω από τον Άγιο Σπυρίδωνα θα στεγαστούν τα νεοσύστατα εκπαιδευτήρια ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά.

Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, πρόκειται για το ροζ νεοκλασικό που βρίσκεται επί των οδών Νοταρά, Σωτήρος και Φίλωνος.



Μαθαίνουμε ότι στο εσωτερικό του κτιρίου, έχουν τοποθετηθεί οι πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες όλων των τμημάτων των εκπαιδευτηρίων, κάτι που θα διαπιστώσουμε και στα εγκαίνια την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο κέντρο της πόλης, με εύκολη πρόσβαση από ηλεκτρικό, λεωφορείο και σύντομα και από μετρό...


Στόχος των ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι να έρθουν πιο κοντά στις νέες και στους νέους του ευρύτερου Πειραιά και των νησιών του Αργοσαρωνικού, μειώνοντας δραστικά τις αποστάσεις, τις ώρες μετακίνησης και τα έξοδα κίνησης που απαιτούνταν για τη μετάβαση στο κέντρο της Αθήνας, και παράλληλα να αποσυμφορίσουν τα κεντρικά κτίρια, καθώς οι εγγραφές των τελευταίων ετών οδήγησαν σε οριακή κάλυψη των αναγκών μέσω των υφιστάμενων δομών.


Για αυτό και ο Πρόεδρος των εκπαιδευτηρίων Κωνσταντίνος Ροδόπουλος επέλεξε να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, με μια σημαντική επένδυση στο κέντρο Πειραιά, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη δυναμική των ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 3 Ιουλίου με μια ξεχωριστή τελετή που θα λάβει τόπο στον πεζόδρομο της Σωτήρος, ακριβώς μπροστά από το νεοκλασικό κτίριο των ΙΕΚ ΑΚΜΗ.