Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 46χρονου Κώστα Κατσούλη (Φωτο + Βίντεο)

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Κατσούλη είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς και φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων.

Παρά την επιθυμία της οικογένειας να μην υπάρξουν στεφάνια και τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους, σε ένδειξη συμπαράστασης στεφάνια έστειλαν οι ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς επίσης η Super League, η ΕΠΣΗ και η ΕΠΟ.

Στην εκκλησία, αγαπημένοι του 46χρονου ανήρτησαν πανό αποχαιρετώντας τον «σύντροφο» όπως τον αποκαλούν Κώστα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Ν. Τζώρτζογλου έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα προς όλους τους εμπλεκόμενους, για να μην υπάρξει στο μέλλον ανάλογο τραγικό περιστατικό. «Πρέπει επ’ αόριστον να σταματήσουν οποιοδήποτε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα μας, μέχρι οι αρμόδιοι φορείς στη χώρα μας να κάνουν κάτι για να μην θρηνήσουμε άλλο Κώστα», ανέφερε.

Για μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Εθνικού Πειραιά, έκανε λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξης Αγγελόπουλος.

Να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους, φίλαθλοι, αθλητικοί παράγοντες, σωματεία προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογες εικόνες και περιστατικά που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο ως χώρο ψυχαγωγίας, κάλεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Βούρβαχης

Πηγή: flashnews.gr