Έρχεται στον Πειραιά το ιστιοφόρο που οι επιβάτες του έχουν προσωπικό βοηθό (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα πολυτελές ιστιοφόρο έκανε την εμφάνισή του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και σήμερα το απόγευμα θα ταξιδέψει με προορισμό τον Πειραιά μας.

Το "Sea Cloud" είναι ένα εντυπωσιακό ιστιοφόρο "sailing yacht", που κατά το παρελθόν έχει φιλοξενήσει μεγιστάνες, μονάρχες, καλλιτέχνες και διάσημους πολιτικούς...

Στον δρόμο για τη Βεργίνα βρίσκονται ήδη οι 59 επιβάτες -Αμερικανοί καθηγητές πανεπιστημίου στην πλειονότητά τους- τού κρουαζιερόπλοιου "Sea Cloud", που κατέπλευσε γύρω στις 08.00 το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προερχόμενο από την Καβάλα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δώσουμε στο γεγονός πως κάθε ένας από τους επιβάτες έχει την τύχη να έχει τον δικό του προσωπικό βοηθό (59 επιβάτες και ίσος αριθμός πληρώματος)! Εκτός της Βεργίνας, το πρόγραμμα για τους επιβάτες του "Sea Cloud" περιλαμβάνει και περιήγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης.

Το "Sea Cloud", με μήκος 109 μ., πλάτος σχεδόν 15 και ύψος κεντρικού καταρτιού άνω των 54 μ., θα αναχωρήσει, σήμερα, στις 7 το απόγευμα, με προορισμό τον Πειραιά...

{YouTube}b3lg-0NkNhM{/YouTube}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ