Αυτός είναι ο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς που δέχτηκε δολοφονική επίθεση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κώστας Κατσούλης είναι το όνομα του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά που δέχτηκε δολοφονική επίθεση την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο, στην Κρήτη.

Όλη του η ζωή ένας αγώνας, μία πάλη, όπως αυτή που δίνει τώρα. Άλλωστε από μικρός έχει μάθει να αγωνίζεται, συμμετέχοντας σε αθλητικούς και κοινωνικούς αγώνες «ο υπέροχος καλόκαρδος γίγαντας…», όπως περιγράφουν τον Κώστα Κατσούλη, το ρομαντικό φίλαθλο, γνωστοί, φίλοι και συγγενείς.

Αναφερόμενος στο παρελθόν ο συναθλητής του στη δίκοπο άνευ πηδαλιούχου, Μόσχος Κοντιζάς, μιλά στο «Έθνος της Κυριακής» για έναν χαρισματικό άνθρωπο.

«Επρόκειτο για υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα. Παρότι πιτσιρικάς τότε, 15 – 16 ετών, ήταν πολύ συνειδητοποιημένος. Είχε πολύ ταλέντο και μυαλό ξυράφι. Δυστυχώς, μετά χαθήκαμε. Ο καθένας τράβηξε το δικό του δρόμο. Μεσολάβησε και η μετακόμισή του στην Κρήτη….


Η αγάπη του για τον αθλητισμό και τα ιδεώδη που αυτός πρεσβεύει τον έφεραν αργότερα στο χάντμπολ. Τα σωματικά του προσόντα διέκρινε ο τότε γυμναστής του στο Ζάννειο Πειραματικό Σχολείο Πειραιά, Δημήτρης Δοξάκης, που έχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στην Α’ Εθνική με τη φανέλα της Ρόδου, του Εθνικού και του Ιωνικού.

 Ανέκαθεν ήταν ένα ευχάριστο, χαμογελαστό παιδί και με πολύ ταλέντο. Προσπάθησα και πιστεύω κατάφερα να του μεταλαμπαδεύσω τις αξίες του αθλητισμού», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Σπάραξε η καρδιά μου, όταν πληροφορήθηκα το συμβάν. Οι προσευχές μου για ταχεία ανάρρωση θα τον συνοδεύουν. Είναι ανήκουστο, σε ποια ομάδα βρήκαν να επιτεθούν αυτοί οι ανεγκέφαλοι… Τον Εθνικό, που η μοναδική διαμαρτυρία των πιστών φίλων του είναι να… κάψουν κανένα ξύλο το βράδυ στο τζάκι».



Διαβάστε επίσης:

Διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε όσους χτύπησαν τον οπαδό του Εθνικού

ΕΘΝΙΚΟΣ: Η ανακοίνωση του συνδέσμου "Πινέζες" για τη δολοφονική επίθεση

Αλέξης Αγγελόπουλος: Βολές κατά Αστυνομίας Ηρακλείου και Διαιτητή

Καρέ καρέ η δολοφονική επίθεση στο Ηρόδοτος - Εθνικός: Χτυπούσαν με κλωτσιές λέει ο προπονητής των Πειραιωτών

Γιάννης Μώραλης: «Η βία δεν έχει θέση στον αθλητισμό»

Σε κρίσιμη κατάσταση ο οπαδός του Εθνικού

Κλινικά νεκρός οπαδός του Εθνικού μετά από επίθεση στην Κρήτη

Ιωνικός για επεισόδια στην Κρήτη: Μαύρη σελίδα και θλίψη!