ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Απόβαση γαλαζοαίματων στον Ναυτικό Όμιλο (Φωτο)


Γαλαζοαίματοι και όχι μόνο κατέκλυσαν χθες το βράδυ το Ναυτικό Όμιλο καθώς πραγματοποιήθηκε η δεξίωση του πρώην βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας, του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας.

Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία γιόρτασαν χθες τα 50 χρόνια έγγαμου βίου και ήταν όλοι εκεί. 
Βασιλιάδες πρώην και νυν, εφοπλιστές, πολιτικοί και επιχειρηματίες έδωσαν το παρών στην δεξίωση, με το ζευγάρι να δέχεται ευχές από περίπου 200 προσκεκλημένους.

Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία ανανέωσαν τους όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης που τους συνέδεσαν για μια ζωή παρουσία όλων των αγαπημένων τους προσώπων.

Παρούσα ήταν η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη, καθώς και οι κόρες της, πριγκίπισσες της Ισπανίας Ελένα και Κριστίνα, τα παιδιά των Γκλύξμπουργκ και τα παιδιά του Κωνσταντίνου Παύλος, Νικόλαος, Αλεξία, Θεοδώρα και Φίλιππος.

Από βασιλικούς οίκους ήταν εκεί ο πρίγκιπας της Ιορδανίας, η βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας, ο πρώην βασιλιάς της Βουλγαρίας Συμεών με τη σύζυγό του Μαργαρίτα, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας με τη σύζυγο του Αικατερίνη.

Πολλοί ήταν οι Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και πολιτικοί που τίμησαν το πρώην βασιλικό ζεύγος, μεταξύ των οποίων ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα, ο Μίνως Κυριακού και η σύζυγός του Μαρί, ο Σταύρος Ψυχάρης, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Ζωή Λάσκαρη, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ισίδωρος Κούβελος, ο Σπύρος Καπράλος, οι εφοπλιστές Λαιμός, Νιάρχος, Γουλανδρής, Μάρκος Νομικός και πολλοί ακόμη.

Η δεξίωση ξεκίνησε λίγο μετά της 21:00 και το μενού περιελάμβανε ραβιόλια με γέμιση από φυστίκια Αιγίνης, για κυρίως σερβιρίστηκε φιλέτο μοσχαράκι με πατάτες και ψάρι το γλυκό ήταν cheese cake ενώ έρρευσε άφθονος ακριβός οίνος και σαμπάνια. Ο τέως βασιλιάς έβγαλε λόγο, ενώ σε video wall προβλήθηκε βίντεο με τα εγγόνια τους να τους εύχονται για τον Χρυσό Ιωβηλαίο.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, τους υψηλούς προσκεκλημένους διασκέδασαν ζωντανή ορχήστρα και τραγουδιστές που απέδιδαν άριες.


O πρίγκιπας της Γιουγκοσλαβίας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη 

Η πριγκίπισσα της Ισπανίας Ελένη 

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο πρίγκιπας Φίλιππος 

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγος του Αννα Μαρία, ο πρίγκιπας Παύλος, η πριγκίπισσα Μαρί-Σαντάλ, η πριγκίπισσα Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες, η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο πρίγκιπας Φίλιππος. 

Η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία 

Η πριγκίπισσα Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος Μοράλες 

Ο γιος του τέως βασιλιά, Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ 

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μαριάννα

Ο Σταύρος Ψυχάρης και η σύζυγός του Χριστίνα 

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Ζωή Λάσκαρη 

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος 

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα Μαρία 

Πηγή: parapolitika.gr

Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ ΜΠΕ