ΔΗΛΑΒΕΡΗ: Την Πέμπτη εγκαινιάζεται το μεγαλύτερο πάρκο του Πειραιά


Αύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου εγκαινιάζεται το μεγαλύτερο και πλήρως αναπλασμένο πάρκο Δηλαβέρη, το οποίο παρέμενε κλειστό για πολλά χρόνια.

Το αναπλασμένο πάρκο Δηλαβέρη, αποτελεί πλέον το στολίδι της Δ’ και της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας, αλλά και ολόκληρου του Πειραιά.


Το πράσινο κυριαρχεί, οι παιδικές χαρές περιμένουν τους μικρούς Πειραιώτες για τρελό ξεφάντωμα, οι ιστορικές εγκαταστάσεις του εργοστασίου Δηλαβέρη (καμινάδες κλπ) συντηρούνται, ο χώρος φυλάσσεται όλη τη μέρα… στο χέρι όλων μας είναι όμως να τον διαφυλάξουμε καθαρό!


Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στις 7 μ.μ. παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος έκανε και την παρακάτω δήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση ακόμη ενός σημαντικού για τον Πειραιά έργου.


«Πρόκειται ουσιαστικά για το ομορφότερο, εκ θεμελίων αναπλασμένο άλσος, με φύτευση χιλιάδων δέντρων, θάμνων και λουλουδιών και με πολλές παιδικές χαρές».


Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν η Πόπη Αστεριάδη, η Ελένη Ροδά, η Χρύσπα, ο Σάκης Αρσενίου και ο Κυριάκος Κυανός.@ Το πάρκο Δηλαβέρη βρίσκεται στο τέλος της οδού Θηβών, μεταξύ Παλαιάς Κοκκινιάς και Αγιας Σοφιάς, στη Λεύκα (γραμμές τρένου).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Πάρκο Δηλαβέρη… Το πριν και το μετά! (φωτορεπορτάζ)


Τα εγκαίνια του πάρκου Δηλαβέρη και οι παιδικές φωνές


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στο πάρκο Δηλαβέρη (φωτορεπορτάζ)