Διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε όσους χτύπησαν τον οπαδό του Εθνικού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι τρεις συλληφθέντες κρατούνται και θα απολογηθούν την Τετάρτη - Αναζητείται ακόμη ένα άτομο που φέρεται να χτύπησε το 46χρονο, μαζί με τον 24χρονο.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναουτουργία σε αθλητική εγκατάσταση άσκησε ο Εισαγγελέας στους τρεις συλληφθέντες (22, 27 και 24 ετών) για τα επεισόδια, την Κυριακή, στον αγώνα Ηρόδοτος - Εθνικός και το βαρύτατο τραυματισμό του 46χρονου που μεταφέρθηκε σε Μονάδα στην Αθήνα.

Επιπλέον στον 24χρονο ασκήθηκε και δίωξη για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκε με σιδηρογροθιά.

Οι τρεις κρατούνται και θα απολογηθούν στις αύριο 11.30 π.μ. στην ανακρίτρια.

Πέραν των τριών (22, 27 και 24 ετών) η αστυνομία αναζητά ένα ακόμη άτομο, 32 ετών που φέρεται να χτύπησε μαζί  με τον 24χρονο, τον 46χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος και ο 22χρονος φέρονται να επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανό με το έμβλημα της ομάδας του Εθνικού, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα μια ομάδα 15-20 οργανωμένων οπαδών του Ηροδότου, που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι κινήθηκαν στη βόρεια κερκίδα και προκάλεσαν συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν οι δύο φίλαθλοι της ομάδας του Εθνικού.

Οι δύο που κατέβασαν το πανό φέρονται να συμμετείχαν και στη συμπλοκή, αλλά αυτοί που φέρονται να χτύπησαν το 46χρονο είναι ο 32χρονος που αναζητείται και ο 24χρονος.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται:

"Από τις αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου συνελήφθησαν χθες (14-09-2014) το βράδυ, δύο ημεδαποί, 22 και 27 ετών και σήμερα (15-09-2014) το πρωί ένας 24χρονος ημεδαπός, σε  βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κ.λπ.

Ειδικότερα οι συλληφθέντες, χθες το απόγευμα, λίγο πριν τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων Ηροδότου - Εθνικού Πειραιά, συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου δυο ημεδαποί, 46 και 40 ετών.

Ο 40χρονος, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε, ενώ ο 46χρονος μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Για τη συμμετοχή του στη συμπλοκή αναζητείται ακόμη ένας 32χρονος ημεδαπός.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου".

Πηγή: cretalive.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook EΔΩ


Διαβάστε επίσης:

ΕΘΝΙΚΟΣ: Η ανακοίνωση του συνδέσμου "Πινέζες" για τη δολοφονική επίθεση

Αλέξης Αγγελόπουλος: Βολές κατά Αστυνομίας Ηρακλείου και Διαιτητή

Καρέ καρέ η δολοφονική επίθεση στο Ηρόδοτος - Εθνικός: Χτυπούσαν με κλωτσιές λέει ο προπονητής των Πειραιωτών

Γιάννης Μώραλης: «Η βία δεν έχει θέση στον αθλητισμό»

Σε κρίσιμη κατάσταση ο οπαδός του Εθνικού

Κλινικά νεκρός οπαδός του Εθνικού μετά από επίθεση στην Κρήτη

Ιωνικός για επεισόδια στην Κρήτη: Μαύρη σελίδα και θλίψη!