Ο Γιάννης Μαστρονικόλας ”τα χώνει” στο νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως οι παραινέσεις των επικεφαλής των παρατάξεων για ήπιο κλίμα και διάθεση συνεργασίας κατά την πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά δεν έπιασε τόπο!

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγα λεπτά, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Γιάννης Μαστρονικόλας, εξαπέλυσε διαδικτυακή επίθεση κατά του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πειραιά Βασίλη Ταταρόπουλου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού με την επωνυμία ''Δημοτική Μπανάνα''!

Ο Γιάννης Μαστρνικόλας έγραψε τα παρακάτω, όπως θα δείτε και στα σχετικά screenshots:

''ΤΑΤΑΡΟΠΟΥΛΕ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ......ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ.......ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ......''


και συνέχισε με νέα ανάρτηση:

"ΙΔΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ.....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? τα ξέρει αυτα ο ΜΩΡΑΛΗΣ Η Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ? κρίμα ρε παιδια βάλατε εναν άσχετο σε μια πολυ σοβαρή θέση.ΚΡΙΜΑ"



Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον Γιάννη Μαστρονικόλα σε αυτή την ενέργεια, πάντως αναμένεται συνέχεια... 

Διαβάστε επίσης: