Η απάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στην καταγγελία για τις κλήσεις

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άμεση η αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στο δημοσίευμα του Piraeuspress.gr, σχετικά με την καταγγελία δημότη και κατοίκου Πειραιά, για προτροπή του ΕΣΠ προς την Τροχαία Πειραιά, προκειμένου να μην "γράφουν" τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης.

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr, ύστερα από καταγγελία αναγνώστη μας και κατοίκου Πειραιά, ύστερα από προσωπική του εμπειρία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά κατηγορεί μέσω δελτίου τύπου που απέστειλε, ότι το πρώτο ενημερωτικό site του Πειραιά Piraeuspress.gr, δημοσιοποιεί ανώνυμες καταγγελίες!

Για να γνωρίζουν οι κύριοι του ΔΣ και ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, σαφώς και η καταγγελία έγινε επώνυμα στο Piraeuspress.gr

Όπως είναι ευκολονόητο όμως για τον κοινό νου, προέχει η προστασία του ανθρώπου που μας παρέχει την πληροφόρηση.

Καλό θα ήταν λοιπόν, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, να αφήσει τα μαθήματα δεοντολογίας και δημοσιογραφίας και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν την αγορά του Πειραιά... Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός λειτουργίας του ΕΣΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ PIRAEUSPRESS.GR:
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς με αφορμή εντελώς ανυπόστατο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «PiraeusPress.gr», το οποίο στηρίζεται σε καταγγελίες ανωνύμων δημοτικών συμβούλων ή πολιτών, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή:
«Με μεγάλη μας έκπληξη έπεσε στην αντίληψή μας το δημοσίευμα, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ζήτησε από την Τροχαία Πειραιά να μην κόβει κλήσεις.
Η πολύχρονη ιστορία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, έχει αποδείξει ότι σαν Σύλλογος πάντα συνεισφέρουμε στα κοινά της πόλης με θέσεις και απόψεις, που σκοπό έχουν την αναβάθμισή της και μόνο. 
Αποτελεί άλλωστε κοινή λογική, ότι μια πόλη στην οποία δεν υπάρχει ευταξία και δεν είναι φιλική προς τους πολίτες, δεν θα μπορούσε να ανθεί 
επαγγελματικά και να διατηρεί εμπορικές προσδοκίες.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς δεν είχε, ούτε έχει, την αρμοδιότητα και φυσικά την εξουσία να κόβει, να μην κόβει ή να διαγράφει κλήσεις. Πρέπει μάλιστα να επισημάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Όταν πολύ πρόσφατα η οδός Αλιπέδου είχε σχεδόν κλείσει από τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, σε έκκλησή μας προς τον Διοικητή Τροχαίας Πειραιά, η ανταπόκριση υπήρξε άμεση και κόπηκαν πάνω από εκατό κλήσεις σε μια εβδομάδα.
Όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απαντά επώνυμα διά του Προέδρου του Ν. Μανεσιώτη στις ανυπόστατες αυτές καταγγελίες, καλό θα ήταν και οι συγκεκριμένες καταγγελίες να γίνονταν επώνυμα, είτε από δημοτικούς συμβούλους, είτε από πολίτες». 

Διαβάστε επίσης: