Εθνικός Πειραιά – Φωστήρας: Έκαναν την ανατροπή οι Πειραιώτες στον Ταύρο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με σκορ 3-2 επικράτησε χθες ο Εθνικός Πειραιώς του Φωστήρα στον αγώνα που έγινε στον Ταύρο.

Μετά από μεστή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και κάνοντας ανατροπή ο Εθνικός κατάφερε να επικρατήσει και να πάρει το παιχνίδι.

Ο κόουτς Γιάννης Χατζηαλέξης ξεκίνησε με τους παίκτες Βουτσινά, Χαλκιά, Μακρή, Σαμιώτη, Φέτση, Σάμιο, Παυλάκη, Λύγκο και Μάναλη.

Αναλυτικά η ροή του αγώνα:
Στο δωδέκατο λεπτό σουτ του Παυλάκη απέκρουσε ο αντίπαλος κίπερ, ενώ στο 23 πρώτα ο Πότουρίδης που πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Βουτσινά  και εν συνεχεία ο Μπαστανης στο 33 από λάθη της άμυνας η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκόρ με 2-0.
Στο 41 ο Ξενιτόπουλος απείλησε με φάουλ αλλά ο τερματοφύλακας του Φωστήρα απέκρουσε όπως το έκανε και στην κεφαλιά του Μάναλη στο 45.
Στην επανάληψη ξεκινησαν οι Γκορόγιας ,Bελετης,Μπένα,Σταφσουλάι στις θέσεις Mακρή.Σαμιώτη, Λύγκου και Mάναλη αντίστοιχα.
Οι αλλαγές άλλαξαν τη ροή του αγώνα και στο 60 η ομάδα του Εθνικού μείωσε με πέναλτι του Σάμιου,ύστερα από χέρι μέσα στην περιοχή. 
Στο 70 ο Παυλάκης έκανε  ατομική ενέργεια από αριστερά και ο Σταφσουλάι με προβολή ισοφάρισε.
Εν συνεχεία μπήκαν οι Nτούσης, Τογρού και Γερόλυμος ,ενώ στο 79 έγινε η ανατροπή   με το πέναλτι του Φέτση που κέρδισε ο Σταφσουλάι.