Η κατάρρευση του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ… σε εικόνες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκαλύπτει ότι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΑΤΤΙΚΟΝ υπολειτουργεί!

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ο μαγνητικός τομογράφος δε λειτουργεί εδώ και 4 μήνες, ο αξονικός τομογράφος στα επείγοντα περιστατικά είναι εκτός λειτουργίας, ενώ άλλος αξονικός τομογράφος δε λειτουργούσε από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2014 !

Μηχάνημα που μειώνει τη δόση ακτινοβολίας είναι εκτός λειτουργίας όπως ένα ακτινοσκοπικό μηχάνημα.... Αλλά και άλλα αχρησιμοποίητα μηχανήματα που "σαπίζουν" στις αποθήκες!


Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ

Το ρεπορτάζ της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είναι άκρως αποκαλυπτικό, καθώς το άλλοτε πρότυπο νοσοκομείο, που εξυπηρετεί και τους Πειραιώτες ασθενείς στις εφημερίες... έμελλε να ζήσει τις χειρότερες μέρες του στα χέρια μιας Πειραιώτισσας! Και αναφερόμαστε στη νυν Πειραιώτισσα Διοικήτρια Λίτσα Γιαννακάκου, η οποία ή έχει χάσει τον έλεγχο ή θεωρεί επιτυχία την απόλυτη απαξίωση του ΑΤΤΙΚΟΥ. 
Και τα δυο πάντως είναι άκρως επικίνδυνα τόσο για τη σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου όσο βέβαια και για την ποιότητα ζωής των ασθενών!

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Και η κατάρρευση συνεχίζεται, καθώς η νυν Διοικήτρια Λίτσα Γιαννακάκου, φρενάρει κάθε διαδικασία προόδου του Νοσοκομείου, χωρίς καμία επαρκή αιτιολόγηση....
Διαγωνισμός για την εγκατάσταση μηχανήματος για άκρως σημαντική εξέταση καρκινοπαθών (PET/CT) ακυρώθηκε!
Πράξη ακατανόητη, καθώς ο διαγωνισμός αφορούσε μίσθωση κατά πράξη, κατά την οποία το νοσοκομείο όχι μόνο δε θα ξόδευε ούτε 1 ευρώ, αλλά θα εξοικονομούσε και 1.000.000 ευρώ το χρόνο! 
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εξέταση πραγματοποιείται μόνο σε ακόμα ένα δημόσιο νοσοκομείο, αλλά και σε αρκετά ιδιωτικά... Και φυσικά είναι αρκετά δαπανηρή!!!

Την ίδια τακτική ακολούθησε η Λίτσα Γιαννακάκου και για ένα σύγχρονο μηχάνημα ακτινοθεραπείας και για ένα μηχάνημα λιθοτριψίας!


Ενώ ακύρωσε διαγωνισμό για την προμήθεια βρογχοσκοπίων για παιδιά, ο οποίος ήταν προς κατακύρωση!



ΡΑΝΤΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΡΑΝΤΖΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Όσο για τα γνώριμα από τα παλιά ράντζα ουδέν λόγος! 



Αλλά και για τα σκουπίδια δίπλα δίπλα με τα ράντζα στο αίθριο του νοσοκομείου...

Η φωτογραφία στην πνευμονολογική κλινική μιλά από μόνη της!


Και βέβαια οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να περιθάλψουν όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς... Το θέμα είναι η διοίκηση του νοσοκομείου τι κάνει!

Διαβάστε επίσης: