ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κραυγή αγωνίας για τη λεωφόρο Χατζηκυριακού !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεκάδες τα μέιλ και τα μηνύματα διαμαρτυρίας και απόγνωσης που λαμβάνουμε στην Piraeus Press, για τα ατυχήματα που συμβαίνουν στη μονοδρομημένη λεωφόρο Χατζηκυριακού.

Είναι δεδομένο πλέον ότι οι μονοδρομήσεις επίλυσαν αρκετά προβλήματα σε κεντρικά σημεία του Πειραιά, όμως συνάμα γεννήθηκαν νέες εστίες προβλημάτων, με σημαντικότερη αυτών τη λεωφόρο Χατζηκυριακού, η οποία έχει μετατραπεί σε δρόμο καρμανιόλα!

Και αυτό γιατί οι οδηγοί αναπτύσσουν ανεξέλεγκτες ταχύτητες με τα γνωστά αποτελέσματα, όπως το ατύχημα που συνέβη πριν λίγες μέρες και σας γνωστοποίησε το PiraeusPress.gr.


Σας μεταφέρουμε ένα από τα επώνυμα μέιλ έντονης διαμαρτυρίας από Δημότη Πειραιά και κάτοικο της περιοχής:


''Eίναι τραγικο αυτό που γινεται στην χατζηκυριακου και ειλικρινα ρωτηστε τους εκει κατοικους να σας αναφερουν αυτά που συμβαινουν καθημερινα είναι αφορητο να μην μπορεις να περασεις ένα δρομο χωρις φοβο να παθεις κατι


01/08/2014

Κυριαζής Θανάσης

Μηχ.Mηχ.εμπ-εδε-ashrae''


Είναι δεδομένο πλέον ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να εξετάσουν με ιδιαίτερη προσοχή το ''φαινόμενο'' Χατζηκυριακού και όλες εκείνες τις παράμετρους που ενισχύουν την περίπτωση πρόκλησης σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Θα παρακολουθούμε το ρεπορτάζ της περιοχής με ιδιαίτερη επιμονή έως ότου βεβαιωθούμε ότι δοθούν καίριες λύσεις για την αποφυγή των ατυχημάτων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ



Διαβάστε επίσης:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τροχαίο ατύχημα στην Χατζηκυριακού - Σοβαρά τραυματισμένος νεαρός

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Παραλίγο τροχαίο στον Πειραιά