UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ: Τράπεζα χρόνου στο Δήμο Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια Δράσεων για την καταπολέμηση της φτώχειας στέκεται καθημερινά στο πλευρό κάθε πολίτη.

Μια από αυτές τις Δράσεις είναι και η Τράπεζα Χρόνου.

H Τράπεζα Χρόνου στον Δήμο Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος 2-4) καθημερινά παρέχει σε όλους δωρεάν ασύρματη (wi fi) πρόσβαση στο διαδίκτυο με τη συνοδεία εδεσμάτων και καφέ. Μπορείτε να την επισκεφτείτε με τα λάπτοπ σας και να σερφάρετε δωρεάν στο διαδίκτυο απολαμβάνοντας ζεστό ή κρύο καφέ.

Η Τράπεζα Χρόνου σας παρέχει τη δυνατότητα ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών, σε συγκεκριμένη γεωγραφική ενότητα, μέσω ειδικού συστήματος μονάδων χρόνου. Θέλετε να επωφεληθείτε από μία υπηρεσία δωρεάν προσφέροντας αντίστοιχα μία δική σας; Θέλετε να ανταλλάξετε ένα αγαθό που δεν χρειάζεστε με κάποιο άλλο που έχετε ανάγκη;

Παράλληλα προσφέρει καθημερινά δεκάδες ανταλλαγές υπηρεσιών και αγαθών. Παραμένει ανοιχτή καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η Τράπεζα Χρόνου στηρίζεται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ