«Έφυγε» ο Τσαλίκης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ευστάθιος Τσαλίκης έφυγε απρόσμενα από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου, 19 Ιουλίου, σε ηλικία 64 ετών. Υπήρξε ένας από τους εμπνευστές και πρωτεργάτες της ίδρυσης της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής, διατέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΡΕΑ από το 2007 έως το 2012 και παρέμεινε ενεργό μέλος του Δ.Σ. μέχρι το θάνατό του.

Ο ίδιος είχε βραβευτεί για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της Ελλάδας στα βραβεία Business for Peace.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, καθώς και το προσωπικό της Κλινικής, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η επικήδειος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών, στις 16:30.

Ο Ευστάθιος Τσαλίκης είχε φοιτήσει στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά.



Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συνδέσμου των Αποφοίτων για τον ξαφνικό θάνατο του Τσαλίκη:


"Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου  εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του συναπόφοιτου και εξαιρετικού μέλους, Τσαλίκη Ευστάθιου, ο οποίος έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών  το βράδυ του Σαββάτου 19 Ιουλίου 2014.

Ο Ευστάθιος Τσαλίκης, μαιευτήρας γυναικολόγος, υπήρξε ένας από τους εμπνευστές και πρωτεργάτες της ίδρυσης της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής, διατέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΡΕΑ από το 2007 έως το 2012 και παρέμεινε ενεργό μέλος του Δ.Σ. μέχρι το θάνατό του.

Ο Ευστάθιος Τσαλίκης βραβεύτηκε για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της Ελλάδας στα βραβεία Business for Peace, και από το Σύνδεσμο Αποφοίτων Ιωνιδείου το 2012, για τη διάκριση του σε θέσεις ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς στην εκδήλωση «Συναπόφοιτοι της Χρονιάς» (φωτογραφία στο κέντρο).

Ήταν γνωστός σε όλους μας για την ανιδιοτελή προσφορά του και την υποστήριξη μελών και φίλων του Συνδέσμου μας που επέλεγαν το μαιευτήριο ΡΕΑ για την οποία δεν επιθυμούσε καμία δημοσιότητα. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας που δεν ξέχασε ποτέ τις Πειραιώτικες ρίζες του και την ανθρωπιά που πρέπει να χαρακτηρίζει τους υπηρέτες του αγαθού της υγείας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 
 
Η επικήδειος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών (περιοχή Νίκαιας), στις 16:30. 

Εκ μέρους του ΔΣ
 Ο   Πρόεδρος         Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης  
 Ο Γενικός Γραμματέας       Παναγιώτης Καλαβρός"