Προικισμένος Κουβανός διακινούσε κοκαΐνη…όταν δεν εξυπηρετούσε κυρίες στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Λαβράκι» έβγαλε η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά, με τη σύλληψη ενός 50χρονου Κουβανού, ο οποίος διακινούσε κοκαΐνη.


Μάλιστα, ο Κουβανός είχε αποκτήσει μια ιδιαίτερη φήμη στα περίχωρα του μεγάλου λιμανιού της χώρας μας, αφού σε καθημερινή βάση το σπίτι του γινόταν χώρος υποδοχής γυναικών, οι οποίες βρίσκονταν εκεί για να συνευρεθούν σεξουαλικά μαζί του

Μέσω του αχαλίνωτου σεξ που τους προσέφερε, ο Κουβανός τις είχε του χεριού του. Αρχικά τις πήγαινε σπίτι του, δοκίμαζαν τα ναρκωτικά που διακινούσε και αφού τις ευχαριστούσε στο κρεβάτι, τις έκανε βαποράκια του προκειμένου αυτές να κάνουν τη δουλειά του...

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν έχουν να το λένε, πως στο μισάωρο που βρέθηκαν στο σπίτι του προκειμένου να διενεργήσουν εξέταση, τουλάχιστον τέσσερις γειτόνισσες του χτύπησαν την πόρτα. Ο ίδιος απαντούσε πως είχε δουλειά και τις έδιωχνε, αφού παρουσία των αστυνομικών δεν μπορούσε να τις εξυπηρετήσει.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ο εν λόγω κύριος προμηθευόταν την κοκαΐνη από τον Άγιο Δομίνικο και το «πράμα» που διακινούσε ήταν υψηλής καθαρότητας. Τη διακίνηση έκαναν οι «γυναίκες του» αφού τις έστελνε συχνά στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να παραλαμβάνουν τα ναρκωτικά. Μάλιστα, είχε σχεδιάσει και το πώς θα ξεφεύγουν τους ελέγχους, αφού αυτές κατάπιναν τα ναρκωτικά για να μη μπορούν οι Αρχές να τα βρουν.

Το αστείο της υπόθεσης, είναι πως μετά τη μεταφορά του στη ΓΑΔΑ, τον επισκέφθηκαν τρεις γυναίκες οι οποίες μόλις αντιλήφθηκαν η μια την παρουσία της άλλης, άρχισαν τα μαλλιοτραβήγματα.

Πηγή: Newsbomb.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης:

ΝΙΚΑΙΑ: Απόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ - Υπολόγιζαν χωρίς...τον "ξενοδόχο" οι ληστές

Νέες συλλήψεις για ληστεία στον Πειραιά