Πήγαν να επισκευάσουν το beach volley και παραλίγο να τους πάνε μέσα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα... Ή καλύτερα μόνο στον Πειραιά!

Και εκεί που τόσα χρόνια κατηγορούσαμε τις εκάστοτε δημοτικές αρχές και τους εργαζόμενους ότι δεν εργάζονται επαρκώς επ' ωφελεία της πόλης, διαβάστε τι συνέβη, με πρωταγωνιστές τους δημοτικούς συμβούλους και μια χούφτα υποστηριχτές του Λιμανιού της Αγωνίας (δημοτική παράταξη που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά).


Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γιώργος Σιγάλας, ο αντιπρόεδρος Αντώνης Θεοδώρου και ο Αντιδήμαρχος Έργων Πάνος Ρέππας μαζί με τους εργαζόμενους, έχουν πάει στα Βοτσαλάκια για να επισκευάσουν το τοιχίο που στερέωνε την άμμο στο γήπεδο του beach volley.


Μέχρι εδώ όλα καλά... μέχρι που εμφανίζονται μια χούφτα ''επαναστάτες χωρίς αιτία'' ζητώντας το λόγο για την παράνομη ενέργεια των ανωτέρω, οι οποίοι επιχείρησαν να επιδιορθώσουν το γηπεδάκι που παίζουν τα παιδιά του Πειραιά, επειδή είχαν κάνει το εγκληματικό λάθος να μην εκδώσουν άδεια!


Σύμφωνα με καταγγελία του Αντιδημάρχου Πάνου Ρέππα κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τους ''υπερασπιστές της νομιμότητας'' υποκινούσε-παρακινούσε τηλεφωνικά η Δημοτική Σύμβουλος του Λιμανιού της Αγωνίας Μαρία Σταθάκη.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να περάσουν τη μέρα τους στο αυτόφωρο οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας όπως και οι εργαζόμενοι!

Και όλα αυτά... γιατί τόλμησαν να επισκευάσουν το γήπεδο του beach volley, χωρίς να πάρουν άδεια από το ΣΥΡΙΖΑ προφανώς!!!


Επιτέλους κάποια στιγμή, αυτή η δικτακτορία των 5 που κλείνουν δρόμους, κάνουν ανεξέλεγκτα μηνύσεις κλπ πρέπει να σταματήσει!