CAVO DORO: Αναβιώνει το ιστορικό Black Light στη VERANDA

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μοναδικές στιγμές θα ζήσουν όσοι βρεθούν στο Party της Κυριακής

- Το ιστορικό κλαμπ του Πειραιά «Black Light» αναβιώνει στην πιο όμορφη Veranda του Πειραιά

- Η σχέση της οικογένειας Φωτάκου με το Black Light

Ακόμα ένα ξεχωριστό Party θα μας χαρίσει η VERANDA στο ξενοδοχείο Cavo D’oro στην Καστέλλα.

Για όσους ζήσαμε την πιο διασκεδαστική δεκαετία της ζωής μας στον Πειραιά, αυτή των ‘90, παραμένουν αξέχαστα τα βράδια στο περίφημο κλαμπ Black Light, που αποτελούσε σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή διασκέδαση όλης της Αττικής!

Αυτή την Κυριακή λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία οι μεγαλύτεροι να θυμηθούμε και οι νεότεροι να μάθουν, πώς διασκεδάζαμε στον Πειραιά... πριν λίγα χρόνια!

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου  στις 17:00 στη Veranda!

Και βέβαια η επιλογή του Black Light δεν έγινε τυχαία, καθώς η ιστορία του είναι άκρως συνδεδεμένη με την οικογενεια Φωτάκου.

Πρώτα ο μπαμπάς Λεωνίδας Φωτάκος λειτούργησε το μοναδικό ακίνητο με την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό ως λέσχη και εστιατόριο με το όνομα «Μικρό Cavodoraki».

Μετέπειτα «γεννήθηκε» το κλαμπ Black Light, από τον υιό Φωτάκο, Τάκη και τον Γιάννη Πατλάκα, καταφέρνοντας να γράψουν χρυσές σελίδες στη νυχτερινή διασκέδαση του Πειραιά!

Αυτός είναι και ο λόγος που οι αδερφές Φωτάκου, Αφροδίτη και Ντέπη και ο Ντίνος Ραπτάκης, αποφάσισαν να κάνουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην υπέροχη Veranda τους, ταξιδεύοντάς μας μερικά χρόνια πίσω...