ΣΠΑΓΓΟΣ: Μουσικό Μεζεδοπωλείο στο Μικρολίμανο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ένα από τα πιο γνωστά κέντρα διασκέδασης στον Πειραιά

- Ζωντανή μουσική από καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές

- Απολαυστικά ατομικά μενού και μεζέδες κάθε λογής

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο ΣΠΑΓΓΟΣ στο Μικρολίμανο φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει! Από τον βοριά της Κηφισιάς στο κύμα του Μικρολίμανου, ο ανανεωμένος ΣΠΑΓΓΟΣ μας καλωσορίζει στο νέο του σπίτι και μας προσφέρει μαγικές στιγμές διασκέδασης με πολύ χορό και κέφι!

 Ανοίγει καθημερινά από τη 13:00 για φαγητό και εκεί θα βρείτε την ποικιλία και την ποιότητα που αναζητάτε σε προσιτές τιμές. Διαθέτει δύο διαφορετικούς χώρους, ο ένας δίπλα στην θάλασσα και ο δεύτερος απέναντι, εκεί όπου γίνονται οι ζωντανές εμφανίσεις.

Και αυτή τη χρονιά ο ΣΠΑΓΓΟΣ φρόντισε να εξασφαλίσει ζωντανά δυνατά μουσικά σχήματα για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης. Αυτό το χειμώνα, κάθε Πέμπτη με το Γιάννη Μπαρμπαρή σε τραγούδι και βιολί διασκεδάζουμε σε νησιώτικους ρυθμούς. Στα πλήκτρα είναι ο Δημήτρης Λεβάντης και στο λαούτο ο Γιάννης Παπαδόπουλος. 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή μεσημέρι στις 16:00 μας διασκεδάζουν ο Νίκος Δούρος, ο Άγγελος Λαδάς, η Μαρία Ζούκα και η Μιράντα Φασόλη. Στο μπουζούκι είναι ο Νίκος Σπανός και στο βιολί η Δανάη Μπούτση. Την επιμέλεια του μουσικού προγράμματος έχει αναλάβει ο Κώστας Ραπτόπουλος. 

 Μαρία Ζούκα

 Νίκος Δούρος

 Άγγελος Λαδάς

 Μιράντα Φασόλη

 Κώστας Ραπτόπουλος

 Η ορχήστρα

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλή συγκίνηση και η συνεργασία με το Μιχάλη Ζωιδάκη. Ο γνωστός λυράρης ερμηνευτής, έγραψε τη δική του «ιστορία» στο μουσικό μεζεδοπωλείο, όπου για περισσότερο από δύο μήνες, κάθε Παρασκευή, πρόσφερε το απόλυτο κέφι στον κόσμο.

Τα γευστικά πιάτα του ΣΠΑΓΓΟΥ συνοδεύουν τις μουσικές μας στιγμές. Προσφέρει ποικιλία από ορεκτικά, δροσιστικές σαλάτες και  μεζέδες, χοιρινούς και θαλασσινούς. Σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι τα περίφημα μπιφτέκια Τίτο με την μυστική συνταγή του σεφ. Επίσης προσφέρουν ατομικό μενού κρεατικών ή θαλασσινών στην τιμή των 20 ευρώ ανά άτομο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ακτή Κουμουνδούρου 18
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 4124001