Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ: Η πιο ιστορική ψαροταβέρνα της Πειραϊκής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μια από τις λίγες ιστορικές ψαροταβέρνες του Πειραιά

- Το πέρασμα στη νέα γενιά Κουρουνιώτη... αλλά και στη νέα εποχή

- Στο Διάσημο θα δοκιμάσεις τις πιο ωραίες παραδοσιακές θαλασσινές γεύσεις έχοντας την πιο ωραία θέα της Πειραϊκής

- Οι Διάσημοι επιλέγουν... Διάσημο!

- Βραβεύτηκε το 2017 στα βραβεία του Estiatoria.gr

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ξεκινάμε αναφέροντας ότι δεν πρέπει να υπάρχει Πειραιώτης που να μην έχει περάσει έστω και μια φορά από τον Διάσημο!

Απο παιδάκια θυμόμαστε - ειδικά τα καλοκαίρια - να γίνεται «παρέλαση» έξω από το μαγαζί του Διάσημου, με την προνομιακή θέα στον Σαρωνικό.

Όντως, είναι από τις λίγες ψαροταβέρνες της παλιάς καλής εποχής που όχι μόνο άντεξαν, αλλά ατενίζουν το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ

Και αυτό γιατί τους άξιους γονείς διαδέχθηκε ένας ακόμα πιο άξιος γιος, ο σεφ Φώτης Κουρουνιώτης, ο οποίος έβαλε τις δικές του πινελιές στο μενού - και όχι μόνο του - Διάσημου.

Το πέρασμα στη νέα εποχή εν μέσω οικονομικής κρίσης αποτέλεσε έναν πραγματικό γολγοθά και για τον τομέα της εστίασης, όμως ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ, με τη σκληρή δουλειά, με τα ποιοτικά προϊόντα που χρησιμοποιεί, με τις ξεχωριστές γεύσεις δια χειρός Φώτη Κουρουνιώτη, κατάφερε να διατηρήσει το πελατολόγιό του, αλλά και να προσελκύσει και τη νέα γενιά Πειραιωτών.

Η ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Σαφώς, σημαντικό ρόλο παίζει και η προνομιακή θέα του καταστήματος, καθώς ο πελάτης έχει τον Σαρωνικό στα πόδια του, κυριολεκτικά.

Όλα τα τραπέζια του μαγαζιού έχουν θέα στη θάλασσα, τόσο στο ισόγειο όσο και στον όροφο, με το μοναδικό μπαλκόνι!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

Πέρα από το φρέσκο ψάρι που προτείνει ο ΣΕΦ, πρέπει να δοκιμάσετε καραβιδομακαρονάδα, ταραμοσαλάτα, ντολμαδάκια και τη μοναδική ψαρόσουπα... όλα με την υπογραφή του σεφ και ιδιοκτήτη του Διάσημου Φώτη Κουρουνιώτη.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΔΙΑΣΗΜΟ!

Πολιτικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί, επιλέγουν Διάσημο όταν κατέβουν προς Πειραϊκή και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς που αλλού θα μπορούσαν να πάνε οι Διάσημοι εκτός από τον Διάσημο του Πειραιά;

Ο σεφ Φώτης Κουρουνιώτης με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Άννα Βίσση

Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑΡ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ Estiaroria.gr

Μια ξεχωριστή διάκριση ήρθε το 2017 για να επιβραβεύσει τη διαχρονική πορεία και τη γευστική αρτιότητα του Διάσημου, με την κατάκτηση του Χρυσού Βραβείου Ποιότητας & Γεύσης στα Premium Awards του Estiatoria.gr.

ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ... ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Όσοι επιλέγουν το Διάσημο διαχρονικά, θα έχουν παρατηρήσει ότι τα πρόσωπα του εστιατορίου δεν αλλάζουν!

Αυτό είναι άλλωστε και το κλειδί της επιτυχίας του Διάσημου.

Οι γονείς της οικογένειας Κουρουνιώτη είναι ακόμα εκεί, δίπλα στον υιό Φώτη ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία του μαγαζιού, έχοντας δίπλα του το προσωπικό που εργάζεται σταθερά στον Διάσημο εδώ και πολλά χρόνια!

Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια, υποδέχονται τους πελάτες και είναι έτοιμοι να προσφέρουν μια μοναδική εξυπηρέτηση ώστε κανείς να μη φύγει παραπονεμένος!

Το Piraeus Press σας προτείνει ανεπιφύλακτα - ειδικά σε όσες και όσους δεν έχετε δοκιμάσει τις γεύσεις του Διάσημου - να το πράξετε άμεσα... και θα μας θυμηθείτε!