Το 1o Greek Tube Festival στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το 1o Greek Tube Festival στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

11-12 Μαρτίου 2023

1o GreekTube Festival - 2ήμερο Φεστιβάλ για το Video Marketing,

από κορυφαίους Έλληνες Content Creators

 

To  1ο  GreekTube Festival  το 1ο Φεστιβάλ Δικτύωσης & Εκπαίδευσης για τα Video στα Social Media, θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 11-12 Μαρτίου , από τις 9.30 - 17.30 δια ζώσης   ενώ υπάρχει και η δυνατότητα live streaming - online παρακολούθησής του - μέσω zoom!

 

Κορυφαίοι Ομιλητές - με εκατομμύρια followers στην Ελλάδα και παγκοσμίως και δισεκατομύρια (4.5Β+)  προβολές- θα μοιραστούν τα μυστικά και τις στρατηγικές τους για το πώς να πετύχει κάποιος τους προσωπικούς και επιχειρηματικούς τους στόχους χρησιμοποιώντας το Video Marketing!

Οι θεματικές του event καλύπτουν όλο το φάσμα του Video Content Marketing*σε όλες τις social media πλατφόρμες (TikTok, Instagram, Youtube, LinkedIn, Facebook): Απ’ το πώς να μιλήσει κάποιος με αυτοπεποίθηση στην κάμερα μέχρι το πώς να βγάζει νόμιμα χρήματα μόνο απ’ το κινητό του!

Μυστικά για: ψυχολογία κοινού, εξοπλισμό, τεχνητή νοημοσύνη, παθητικό εισόδημα, επιχειρηματικότητα, λογιστικά, mindset και όλα όσα χρειάζεται να ξέρει όποιος θέλει να παίξει το παιχνίδι του Video Marketing το 2023 και να κερδίσει!

Το Greek Tube Festival φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Δικτύωσης & Εκπαίδευσης για Marketers, Επιχειρηματίες, Coaches, Δημιουργούς Περιεχομένου που θέλουν ν’ αποκτήσουν κοινότητα, followers, fans, πιστούς πελάτες και μία κερδοφόρα επιχείρηση - ακόμα κι αν δεν έχουν βγάλει ούτε ένα βίντεο!

Το event είναι υπό την αιγίδα του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και του Δήμου Πειραιά.

Ομιλητές: Σπύρος Ανδριανός, Αγνή Μαριακάκη, Κωνσταντίνος Συνοδινός, Ξένια Κούρτογλου, Χρήστος Νίκας, Χρήστος Καβαλλάρης, Δημήτρης Δημητριάδης, Απόστολος Κουμαρίνος, Άννα Μπαλάν, Παναγιώτης Παπαδάκης, Παναγιώτης Φάσσας, Χριστίνα Δουκουζγιάννη και ο  Mr. Mathias Canales (Απεσταλμένος Εκπρόσωπος του Youtube), ενώ θα παραστεί και εκπρόσωπος της Google.

Εισιτήρια διατίθενται στην ιστοσελίδα του event: https://greektubefestival.gr/

και το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

VIP: 299€ (early Bird) 349€ (κανονική τιμή)

Α ΖΩΝΗ: 209€ (early Bird) 279€ (κανονική τιμή)

Β ΖΩΝΗ: 179€ (early Bird) 249€ (κανονική τιμή)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕΣΩ ΖΟΟΜ : 129€ (early Bird) 149€ (κανονική τιμή)

*Ως Video Content Marketing ορίζεται η δημιουργία οποιουδήποτε είδους βίντεο που έχει σαν σκοπό να ψυχαγωγήσει - εκπαιδεύσει - ενημερώσει κλπ. το κοινό, να δημιουργήσει κοινότητα και να προωθήσει έμμεσα τα προϊόντα / τις υπηρεσίες μίας επιχείρησης.

Οι Διοργανωτές του GreekTube Festival
Χρήστος Νίκας - Χρήστος Καβαλλάρης - Χριστίνα Δουκουζγιάννη

Website: https://greektubefestival.gr/Email: [email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936536499 ( Ιρις Κουβέλη )