Μαρία Κορινθίου: Ο σπαρακτικός μονόλογος «Τζόρνταν» έρχεται στο Βεάκειο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Μαρία Κορινθίου με την παράσταση «Τζόρνταν» αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά

- Πρωταγωνιστεί σε έναν απαιτητικό μονόλογο που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα 

Η καταξιωμένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της σε αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της, πρωταγωνιστώντας σε έναν απαιτητικό μονόλογο των Άννα Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη.

Η γνωστή ηθοποιός έχει αποδείξει αρκετές φορές το ταλέντο της στην υποκριτική και την ικανότητά της να «τσαλακώνεται» σε κάθε ρόλο που της δίνεται, κερδίζοντας επάξια τις εντυπώσεις του κοινού.

Τζόρνταν, πληροφορίες για την παράσταση - Θέατρο - αθηνόραμα

Αυτή τη φορά μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο σπαρακτικό μονόλογο «Τζόρνταν», η Μαρία Κορινθίου αγγίζει το κοινό που την παρακολουθεί και το παρασύρει στα άδυτα της ψυχής μιας γυναίκας με σκληρά παιδικά τραύματα, που καταλήγουν να γίνουν ο εφιάλτης της ενήλικής της ζωής. Η πρωταγωνίστρια δίνει όλο της τον εαυτό επί σκηνής και ζει το ρόλο που υποδύεται στο κάθε δευτερόλεπτο που τρέχει, από την ώρα που ανάβει ο προβολέας μέχρι και την στιγμή που κλείνουν τα φώτα και πέφτει η αυλαία.

Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που όσοι το είδαν, γνώρισαν και μία άλλη όψη της Μαρίας Κορινθίου, εξίσου καθηλωτική. Στο Βεάκειο η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΒΕΑΚΕΙΟ 2020: Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων