BATTLENET: Γιορτινό κλίμα και νέο μενού brunch στην .. ομορφότερη αυλή του Πειραιά !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- ΒΑΤΤLENET ARENA: Η μυστική αυλή του Πειραιά σε άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση 
- Νέο brunch μενού με πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων !
Το Battlenet Arena έβαλε τα χριστουγεννιάτικα του και στόλισε την πιο όμορφη κρυφή αυλή της πόλης και δεν μπορείς να μην την προσέξεις αυτή την αυλή , αφού ο στολισμός του είναι ζεστός και εντυπωσιακός.

Ένας μεγάλος φωτεινός χιονάνθρωπος είναι στην είσοδο της αυλής περιμένοντας καρτερικά για φωτογραφίες Στα social media και τραβάει το βλέμμα , ενώ ο εσωτερικός χώρος είναι γεμάτος με κόκκινα στολίδια που σε βάζουν στο κλίμα των εορτών.

Αν βρεθείς στο κέντρο του Πειραιά για να κάνεις τις δουλειές σου ή για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια και δώρα μια στάση εκεί επιβάλλεται για τον καφέ σου ή για ένα γρήγορο σνακ αλλά και για το νέο brunch μενού που ξεκίνησε πρόσφατα. Ο νέος κατάλογος brunch είναι εμπνευσμένος και φυσικά χορταστικός και για όλα τα γούστα!

Το νέο μενού brunch επιμελημένο από  την σεφ Fabiola Dumbo , θα σε χορτάσει σίγουρα και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο Avocado on toast με φιστικί Αιγίνης guacamole, ποσέ αυγό και τοματίνια, ή το croissant a la creme με κοτόπουλο, μανιτάρια και τυρί. Τέλος μπορείς να πας σε πιο απλές και εύκολες επιλογές όπως το Battle toast με αυγά, μπεικόν τυρί και ανάμεικτη σαλάτα καθώς και να το συνδυάσεις με ένα μοναδικό γλυκό!

Ο νέος αυτός πολυχώρος στο κέντρο της πόλης προσφέρει πολλές και διαφορετικές
ευκαιρίες να περάσεις όμορφα την ώρα σου με την παρέα σου κατά την διάρκεια της ημέρας , όπως το να παίξεις ένα επιτραπέζιο που εύκολα θα βρεις, καθώς η βιβλιοθήκη που κοσμεί τον χώρο είναι γεμάτη από παιχνίδια.

Ακόμη κατά την διάρκεια της νύχτας μπορείς ακόμα και το κρασάκι σου να πιεις συνοδευόμενο από μια εξαιρετική ποικιλία αλλαντικών ή κάποιο από τα πολλά πιάτα του καταλόγου.

Η αυλή  είναι 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτή ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις υπηρεσίες για να στείλεις Email, να εκτυπώσεις ό,τι χρειαστείς, να βγάλεις φωτοτυπίες ή να σκανάρεις το αρχείο που χρειάζεσαι ηλεκτρονικά στους καλύτερους υπολογιστές της πόλης!
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ BATTLENET:
Ηρώων πολυτεχνείου 13, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4118106