MALT ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ: To Bar – Restaurant που έλειπε από την Πλατεία Ελευθερίας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Το Μalt Fine Dining & Spirits μετράει περίπου έναν χρόνο ζωής και έχει κλέψει τις εντυπώσεις

- Συνδυάζει μοντέρνα διακόσμηση, εκλεκτό φαγητό και πρωτότυπα cocktails

- Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη προσφέρει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press 

Το Malt στην Πλατεία Ελευθερίας & Αγίου Γεωργίου είναι ένα εκλεκτό μαγαζί που δεν υπήρχε έως τώρα στην καρδιά του Κορυδαλλού. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό από τα υπόλοιπα είναι ο ιδανικός συνδυασμός κομψής διακόσμησης, ξεχωριστών γεύσεων, ακαταμάχητων cocktail και ζωντανής jazz μουσικής, pop-rock μουσικής.

Τα πιάτα που προσφέρει είναι ένα κι ένα διαλεκτά, ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα· πολύχρωμες σαλάτες, μακαρονάδες, burgers, θαλασσινά, pancakes όλα σερβιρισμένα με δεξιοτεχνία, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από τους θαμώνες. Το sushi ωστόσο έχει την τιμητική του. Οι λάτρεις του γνωστού ιαπωνικού εδέσματος δε θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το εστιατόριο.

Για όσους το έχουν επισκεφθεί θα έχουν παρατηρήσει πως σε κάθε τραπέζι το γεύμα συνοδεύει κάποιο πολύχρωμο cocktail. Το Malt έχει καταφέρει να επιλέξει καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του bartending, οι οποίοι μεγαλουργούν πίσω από τη μπάρα.

Πάντα το γεύμα κλείνει κάποιο γλυκό. Από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει ξεχωρίζουμε το muffin με παγωτό και λιωμένη σοκολάτα.

Οι Δευτέρες και οι Τετάρτες στο Malt θυμίζουν Σαββατοκύριακο! Κάθε Δευτέρα απολαμβάνουμε εξαιρετικές διασκευές ξένων και ελληνικών επιτυχιών που έχουμε αγαπήσει, ενώ οι Τετάρτες είναι αφιερωμένες στη jazz μουσική.

Ready for the night ???#finedining #happiness #athens #theplacetobe #perfection

Gepostet von Malt - Fine Dining & Spirits am Mittwoch, 12. Dezember 2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατεία Ελευθερίας & Αγ. Γεωργίου 57

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 495 4154