ΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ: Ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που θα γίνει στέκι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ένα νέο μεζεδοπωλείο στον Πειραιά  που θα γίνει στέκι

-Μεζεδοπιατάκια και κεράσματα από το πρωί μέχρι το βράδυ

- Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Εδώ και τρεις μήνες κάτι έχει αλλάξει στην οδό Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά. Αναφερόμαστε φυσικά στην άφιξη του μεζεδοπωλείου «Το κασετόφωνο», ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην περιοχή! Ο χώρος ζεστός, θυμίζει κάποιο παλαιό σπίτι· δάπεδο σκακιέρα, πολυέλαιοι με κρόσια, διακοσμητικά πιάτα ή εικόνες παλιές κρεμασμένα στους τοίχους μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο.

«Το Κασετόφωνο» λειτουργεί από το πρωί  και μας καλημερίζει με ελληνικό καφέ στη χόβολη και κάποιο μικρό κέρασμα. Για να γλυκαθείτε μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ σας με κάποιο από τα εξαιρετικά, χειροποίητα γλυκά της κυρίας Τζένης.

Από το μεσημέρι και ύστερα το κασετόφωνο γίνεται μεζεδοπωλείο, με μεζέδες και μικρά ορεκτικά για μερακλήδες. Το κρασί, το τσίπουρο, η ρακή ή οτιδήποτε άλλο προτιμάτε συνοδεύουν πλήρως τους γευστικούς μεζέδες. Ωστόσο, το σήμα κατατεθέν του μεζεδοπωλείου, είναι οι χειροποίητες πίτες, τυρόπιτα και χορτόπιτα που φτιάχνονται και διανέμονται από το χωριό Νεάπολη Λακωνίας.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι το γεύμα μας συνοδεύουν οι πενιές καλλιτεχνών που μας διασκεδάζουν με γνωστές ελληνικές επιτυχίες.