Χειμερινή VERANDA στο CAVO DORO για breakfast & wine bar

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η διασκέδαση στον Πειραιά αποκτά άλλο «χαρακτήρα»

- Η ομορφότερη VERANDA του Πειραιά έτοιμη για τον Χειμώνα

- Καθημερινή λειτουργία για μοναδικό πρωινό & Cafe & Wine Bar Πέμπτη

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η VERANDA μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας το καλοκαίρι που μας πέρασε και πραγματικά έδωσε έναν άλλο χαρακτήρα στη διασκέδαση του Πειραιά.

Ο συνδυασμός της απόλυτης θέας στο Σαρωνικό, της φοβερής φιλοξενίας και των ιδιαίτερων μουσικών επιλογών που μας ταξιδεύουν στα χρόνια της ανεμελιάς, της καθιέρωσαν από νωρίς σε έναν από τους top προορισμούς διασκέδασης του Μεγάλου Λιμανιού.

Τώρα η VERANDA λειτουργεί και στη «χειμερινή της έκδοση»!

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Η VERANDA λειτουργεί κανονικά και τον Χειμώνα σε καθημερινή βάση για ένα ξεχωριστό πρωινό με μοναδική θέα στον Σαρωνικό.

Ενω από το απόγευμα και μέχρι τη 1:00 τα ξημερώματα μετατρέπεται στο πιο ιδιαίτερο wine bar του Πειραιά.

Μοναδικά είναι και τα  LIVE & PARTIES που διοργανώνει η Veranda και στα οποία αξίζει να βρεθείτε έστω και μια φορά... γιατί μετά θα κολλήσετε!

Σημείο αναφοράς οι «Black Light» βραδιές, ειδικά για Πειραιώτες 35+ που ταξιδεύουν θα «ταξιδεύουν» στα χρόνια της ανεμελιάς, περίπου 20 χρόνια πριν!

Στην είσοδο της VERANDA σας υποδέχονται οι «υπεύθυνοι» για την επιτυχία της, Αφροδίτη Φωτάκου, Ντίνος Ραπτάκης και Ντέπη Φωτάκου!

Όλα αυτά θα συμβαίνουν στη Χειμερινή VERANDA του Πειραιά και το Piraeus Press σας προτείνει ανεπιφύλακτα να την εμπιστευτείτε για τη διασκέδασή σας!