idrink.gr – Delivery Frozen Cocktail στον χώρο σας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ieat.gr το νεοφερμένο και αγαπημένο delivery αμερικάνικου concept στον Πειραιά επεκτείνεται με  ένα καινούργιο καινοτόμο concept το idrink.gr από την Δευτέρα 18 Ιουνίου του 2018.

To idrink.gr θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα –Παρασκευή από τις 22:00-1:00 και Σάββατο από 23:00-1:00.  Η καινούργια υπηρεσία  HAPPY NIGHT συμπεριλαμβάνει στον κατάλογό της Frozen Cocktail  μαζί με Late Night Snacks.

Frozen Mojitos, Margaritas, Gin, Vodka, Sangrias και επιλογές από πλατό τυριών και αλλαντικών mix ξηρών καρπών, sticks αγγουριού και καρότου, sticks με φρούτα, γεμιστές ελιές και caprese salad sticks.

Ο κ. Βασίλειος Σοφιανόπουλος, ο υπεύθυνος επέκτασης του ομίλου, μας ενημέρωσε ότι έχουν ακόμα πάρα πολλές εκπλήξεις που θα ταράξουν την ελληνική αγορά μετά το τέλος του καλοκαιριού.

banner FB_1920x734_1

Η ιδέα του idrink.gr DELIVERY FROZEN COCKTAILS γεννήθηκε από τον κ. Βασίλειο Σοφιανόπουλο με πολυετής εμπειρία στον χώρο λειτουργίας καταστημάτων εστίασης και clubs σε Αμερική και Μύκονο.

Είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σερβίρει Frozen Drinks με υπηρεσία delivery στον χώρο σας.

Αν περνάτε τα καλοκαιρινά σας βράδια στο μπαλκόνι με φίλους βλέποντας ποδόσφαιρο είτε συζητώντας τότε είμαστε σίγουροι ότι η υπηρεσία HAPPY NIGHT θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις προτάσεις τους καλώντας στο 210-4811112.

Και από τον Σεπτέμβρη θα μπορείτε να παραγγείλετε τα χειμερινά cocktails σας online στο idrink.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ieat.gr: Το delivery του μέλλοντος ήρθε στον Πειραιά!