Πέραμα – Πατέρας τσιγγάνου: «Τι πήρανε; ένα αυτοκινητάκι πήρανε!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το «πήρανε» σημαίνει κλέψανε για να καταλαβαίνουμε τι λέμε…

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του 21χρονου ξέσπασε: «Θέλω μια Δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνήγησαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια Δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκάσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;».

Η χήρα του 21χρονου, έγκυος στο τρίτο παιδί τους, ανέφερε: «Θέλω να σαπίσει μέσα. Και να μου τον φέρεται, να τον σκοτώσω εγώ».

«Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», πρόσθεσε με λυγμούς.

Η μητέρα, η αδελφή του και φίλοι του νεκρού ζητούν να σαπίσει στη φυλακή ο δολοφόνος. «Εγώ θα τον σκοτώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφού του θύματος.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και η μητέρα του 16χρονου τραυματία, κουνιάδου του 21χρονου Ρομά, που νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Όπως κατήγγειλε της απαγορεύουν να επισκεφτεί το παιδί της και δηλώνει πως ενώ η αρχική ενημέρωση ανέφερε για τραυματισμό του από μία σφαίρα στο χέρι, η νεότερη κάνει λόγο για τραυματισμό του από τρεις σφαίρες στην κοιλιά.

«Σε άμυνα οι αστυνομικοί», λέει ο Κρικέτος – Απολογούνται την Τετάρτη

Ο Σπήλιος Κρικέτος, συνδικαλιστής αστυνομικός, μεταξύ άλλων ανέφερε: «δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι εμβολίστηκαν πέντε μηχανές. Αυτοί οι αστυνομικοί βρίσκονται σε άμυνα και υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή τους. Όλα θα ερευνηθούν, όπως διέταξε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και να γίνει και επιχειρησιακός έλεγχος για να δούμε τι ακριβώς συνέβη».

Οι έξι αστυφύλακες και ο ένας αξιωματικός (υπαστυνόμος), οι οποίοι κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν την Τετάρτη 27/10 σε τακτικό ανακριτή.