ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Σημαντικά έργα αποχέτευσης και οδοποιίας από την Περιφέρεια Αττικής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή τμημάτων του αποχετευτικού δικτύου Περάματος με τα οποία θα ολοκληρωθεί το έργο, συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Γ. Λαγουδάκης.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, πέρα από την κατασκευή του δικτύου των αγωγών προβλέπει και σημαντικές παρεμβάσεις οδοποιίας στο βασικό οδικό δίκτυο του Άνω Περάματος, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και της οδικής ασφάλειας.

Σε ό,τι αφορά το αποχετευτικό, προβλέπεται πως με την κατασκευή των υπολειπομένων τμημάτων θα ολοκληρωθεί το δίκτυο ακαθάρτων στην παραλιακή περιοχή του Δήμου και θα είναι άμεσα λειτουργικό στο σύνολό του.

Με αφορμή το έργο ο περιφερειάρχης αφού έκανε αναφορά στα έργα υποδομής που προτάσσει η Περιφέρεια ειδικά στις υποβαθμισμένες περιοχές, επισήμανε ότι το συγκεκριμένο έργο αλλά και οι οδικές παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν είναι αναγκαία για την καλύτερη λειτουργία της πόλης και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. «Διαρκής προτεραιότητά μας είναι η ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής», σημείωσε χαρακτηριστικά