Το Πέραμα τιμά τον Πολιούχο του Άγιο Νικόλαο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Ιερός Ναός Αγ.Νικολάου στο Πέραμα τιμά την μνήμη του Αγίου και υποδέχεται τα Ιερά Λείψανα της Θαυματουργού Αγίας Ματρώνης της Ρωσσίδος.

- Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της πανήγυρης

O Ι.Ν. Αγίου Νικολάου  Πολιούχου  Περάματος  της Ι.Μ. Νικαίας πανηγυρίζει τον προστάτη της Άγιο την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και το απόγευμα στις 5:00 μ.μ της ίδιας ημέρας υποδέχεται τα Ιερά Λείψανα της Θαυματουργού Αγίας Ματρώνης της Ρωσσίδος.

Την Πέμπτη  5 Δεκεμβρίου  2019 στις  6:30 μ.μ  θα τελεστεί  Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Νικαίας κ.κ. ΑΛΕΞΙΟΥ.

Στις  8:30 μ.μ. θα τελεστεί Ι. Παράκλησις του Αγ. Νικολάου.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019  στις  7:00 π.μ. θα τελεστεί  Πανηγυρική Ακολουθία Όρθρου και  Θ. Λειτουργία Ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου  Επισκόπου  Χριστιανουπόλεως κ.κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ.

Στις 10:30 π.μ. Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος καί ρίψις στεφάνου στη θάλασσα εις μνήμη του «Αφανούς Ναύτου».

Το απόγευμα στις 5:00 μ.μ. Υποδοχή στα προπύλαια του Ι.Ναού των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Ματρώνης της Αομμάτου , υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ.κ. ΑΛΕΞΙΟΥ στα προπύλαια του Ι. Ναού θα ακολουθήσει Δοξολογία και Πανηγυρικός Εσπερινός.

Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν  στον Ι. Ναό έως την Πέμπτη  12 Δεκεμβρίου όπου και θα αναχωρήσουν στις 4:00 μ.μ το απόγευμα.

Ο Ι. Ναός θα είναι ανοικτός καθημερινά από 7:00 π.μ έως 9:00 μ.μ. και θα τελούνται καθημερινά Ιερές Ακολουθίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πανηγυρίζει ο Άγιος Νικόλαος Πειραιά – Δείτε πότε θα γίνει η Λιτάνευση της Εικόνας στο Λιμάνι

Ο Ιερός Ναός Αγ. Νικολάου Νίκαιας τιμά την μνήμη του Αγίου