Ο Γιάννης Κακαβίτσας φιλοξένησε το Πέραμα στον Γοργοπόταμο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Γοργοπόταμος φιλοξένησε την Πολιτιστική Ένωση Περάματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εν όψει της Πρωτομαγιάς 

- Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σύλλογος Γοργοποτάμου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος, Ιωάννης Κακαβίτσας οργάνωσε την γιορτή 

- Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Με πολύ χορό, φαγητό, κέφι και τραγούδι, οι Ρουμελιώτες αλλά και πολλοί επισκέπτες «έπιασαν» το Μάη και διασκέδασαν κοντά στη φύση, στο μοναστήρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Αλεποσπίτων κοντά στον Γοργοπόταμο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γοργοποτάμου με πρόεδρο τον Ιωάννη Κακαβίτσα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργάνωσαν παραδοσιακό γλέντι στον Γοργοποτάμο για την μεγάλη γιορτή της Άνοιξης.

Οι χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί, απόλαυσαν χορούς από τα παραδοσιακά συγκροτήματα με την επιμέλεια του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ενώ οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει 15 μέτρα θράκα για να μπορέσουν τα ψήσουν οι επισκέπτες τα νόστιμα εδέσματα τους, ενώ υπήρχαν και πολλά σουβλάκια και αναψυκτικά.

Η μεγάλη αυτή γιορτή συνεχίστηκε με διαγωνισμό χωριάτικης πίτας, με την όρεξη, το χαμόγελο και την καλή διάθεση θα είναι στο έπακρο.

Η Αντιπρόεδρος της Πολιτιστικής ένωσης Περάματος, Τόνια Ανδρουλάκη έλαβε τιμητικό έπαινο από UNESCO για την συμβολή της στην οργάνωση αυτής της εξαιρετικής γιορτής.