Γιάννης Λαγουδάκος: «Κηρύττουμε το τέλος της κατάθλιψης για το Πέραμα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ιδιαίτερα λαμπερή ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Λαγουδάκου στο Πέραμα η οποία στηρίχτηκε απόλυτα από τους εκατοντάδες φίλους και υποστηριχτές του δραστήριου υποψηφίου, που  έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση.

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου, στο κατάστημα «Μπουρλότο» επί της Λεωφόρου Ειρήνης, ο Γιάννης Λαγουδάκος πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη προεκλογική του ομιλία η οποία ήταν μεγαλοπρεπής. Αρχικά τελέστηκε ο παραδοσιακός αγιασμός και εν συνεχεία ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία τριών ιερέων του Περάματος.

Στήριξη από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας

Ο Γιάννης Λαγουδάκος απολαμβάνει πια την επίσημη στήριξη της ΝΔ για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές στο Πέραμα, την οποία επιβεβαίωσε με επιστολή του ο Νικήτας Κακλαμάνης (επικεφαλής προεκλογικού αγώνα ΝΔ).

 

Όλοι ήταν παρόντες

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και μοναδικός Βουλευτής ΝΔ Β Πειραιά Γιάννης Τραγάκης, ο τ. Υπουργός κ. Δαμιανός, όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ Β Πειραιά, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Γιώργου Πατούλη στον Πειραιά, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Γιάννη Λαγουδάκου, ο Αν. Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Κούλης Βρεττάκος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β Πειραιά Μιχάλης Λιβανός, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς, φίλοι και υποστηριχτές από όλους τους κομματικούς χώρους κατέκλυσαν το εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού. Από τους παρόντες αρκετοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για τον Γιάννη Λαγουδάκο για την πορεία ζωής αλλά και τη συμμετοχή του στα κοινά του Περάματος.

Η ομιλία του Γιάννη Λαγουδάκου

Ο Γιάννης Λαγουδάκος συγκινημένος από την τεράστια προσέλευση του κόσμου, που σημειωτέον ξεπέρασε τα 600 άτομα στην κατάμεστη αίθουσα, αναφέρθηκε στο παρελθόν, το παρόν αλλά και όσα οραματίζεται για το μέλλον του Περάματος.

«Κηρύττουμε το τέλος της κατάθλιψης για το Πέραμα» ήταν η πρώτη φράση του Γιάννη Λαγουδάκου με την οποία άνοιξε την ομιλία του.

Ο κ. Λαγουδάκος ζήτησε ενότητα και ομοψυχία και στις δύο Κυριακές των Εκλογών ασκώντας παράλληλα κριτική για τις προηγούμενες δράσεις των δημάρχων.

Οι δηλώσεις του κ. Λαγουδάκου (25/02/2019)

«Κηρύξαμε ο συνδυασμός, τα στελέχη, οι εθελοντές και ο επικεφαλής με εκατοντάδες συμπολίτες μας το τέλος της κατάθλιψης του Περάματος. Μετά τις 20.00 το βράδυ ή της κυριακάτικης αργίας το Πέραμα δεν έχει πέραν των τριών ιδιωτικών μαγαζιών επιλογή άθλησης, ψυχαγωγίας, πολιτισμού. Και αυτό δεν συμβαίνει λόγω του ότι η πόλη ότι δεν έχει τη γεωγραφική συντεταγμένη ή τις γεωγραφικές προϋποθέσεις. Κάποτε το Πέραμα μέχρι  στη θητεία μου ήταν πόλος έλξης ωστόσο τα τελευταία 10 χρόνια έχει υποστεί μια κατάθλιψη. Είτε αυτό προέρχεται από την αδιαφορία του κράτους, είτε από την αδιαφορία των δημοτικών αρχών. Παραδείγματος χάριν: Ξεκινάει η γέφυρα από το Πέραμα και μετά, φτάνει το τραμ από το Πέραμα και πριν, αναπτύσσεται το Λιμάνι από το Πέραμα και αριστερά, ενώ στο Πέραμα δεν βρίσκεται τίποτα, μηδέν. Η σημερινή δημοτική αρχή δεν εκμεταλλεύτηκε την ιστορική και πολιτική σύμπτωση. Εγώ εξασφάλισα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ όχι μόνο κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Καραμανλή και διοίκησης Λαγουδάκου αλλά και στη θητεία διακυβέρνησης του Σημίτη. Ο δήμος και ο δήμαρχος Περάματος τις τελευταίες 1700 ημέρες δεν διεκδίκησαν από την πόλη αυτά που της άξιζαν. Είμαστε όμως πλέον εδώ για να τα καταφέρουμε».