Στα πέντε καλύτερα Νοσοκομεία της Ελλάδας το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας


 Μεγάλη διάκριση κέρδισε το 2013 το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση από το υπουργείο, κέρδισε επάξια την κατάταξή του ,στα πέντε καλύτερα Νοσοκομεία της Ελλάδας με δυναμικό κλινών 500 και πάνω.


Στο μεταξύ, αν σκεφθεί κανείς τις μεγάλες περικοπές σε επιχορηγήσεις που του έχουν γίνει και σε προσωπικό, αξίζουν πολλά «μπράβο» στη Διοίκηση και τους εργαζομένους.


Για την ιστορία, αυτή την στιγμή, στο Νοσοκομείο υπάρχουν 130 λιγότερες νοσηλεύτριες.


Να αναφέρουμε, επίσης, πως στο τιμόνι του Γενικού Νίκαιας βρίσκεται ο Κώστας Πεταλάς, Πρόεδρος του Δ.Σ ,ο οποίος έχε διακριθεί για την εξαίρετη νομική παρουσία του και ως πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Πειραιά.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK