ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: Πάρτυ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με αλλοδαπές νοσηλεύτριες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι πολλά τα "μαύρα" λεφτά που "παίζονται" στο "παιχνίδι" της υγείας!
 
Η καταγγελία που λάβαμε και μας οδήγησε στο κάτωθι ρεπορτάζ, μας έκανε να διαπιστώσουμε ότι τελικά χρυσοπληρώνουμε μια "δημόσια" υγεία - φανερά και κρυφά με μαύρα - για να λαμβάνουμε στο τέλος τις γνωστές παροχές!
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
 
Η καταγγελία για το παιχνίδι των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ έφτασε στο PP από νόμιμες νοσηλεύτριες, οι οποίες και θίγονται άμεσα από τη λειτουργία κυκλώματος με παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές νοσηλεύτριες!
 
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
 
Σύμφωνα με την καταγγελία και το ρεπορτάζ μας, το κύκλωμα απαρτίζεται από ορισμένες αλλοδαπές νοσηλεύτριες και ορισμένους εκ των υπαλλήλων του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας!
 
Οι αλλοδαπές αποκλειστικές που ανήκουν στο κύκλωμα, εκβιάζουν με καταγγελία τις άλλες παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές και με αυτόν τον τρόπο τους αποσπούν μέρος των απολαβών τους, προκειμένου να τους παρέχουν κάλυψη!
 
Το συντονισμό του "κυκλώματος", βάσει πάντα της καταγγελίας που λάβαμε, έχουν υπάλληλοι του Νοσοκομείου που σχετίζονται με τη φύλαξη.
 
Ο ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ
 
Όταν ακούσαμε τα ποσά που διακυβεύονται πραγματικά στγκλονιστήκαμε!
 
Μιλάμε για τζίρους - μαύρων πάντα χρημάτων - έως και 500 ευρώ την ημέρα!
 
Δηλαδή, 15.000 ευρώ το μήνα, που όπως φαίνεται διαχειρίζονται τα αφεντικά και οι συνεργαζόμενες αλλοδαπές αποκλειστικές.
 
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ
 
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που λάβαμε, φαίνεται ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου καταβάλλει προσπάθειες τους τελευταίους μήνες, να εξαλείψει το φαινόμενο και έχει καταφέρει απτά αποτελέσματα.
 
Το φαινόμενο όμως παραμένει... Και υποθέτουμε ότι δεν αφορά μόνο στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, το οποίο και είναι το μεγαλύτερο κτιριακό νοσοκομειακό συγκρότημα της χώρας.
 
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
 
1. Αληθεύει το ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr για το κύκλωμα με τις αλλοδαπές αποκλειστικές;
 
2. Αν ναι, δώστε στη δημοσιότητα ενέργειες που έχετε κάνει για την πάταξη του φαινομένου!
 
3. Το Υπουργείο Υγείας είναι ενήμερο; Και αν ναι ποιες πρωτοβουλίες έχουν πάρει οι αρμόδιοι πολιτικοί προϊστάμενοι;
 
ΥΓ: Το Piraeuspress.gr θα παρακολουθεί στενά το θέμα, αναμένοντας απαντήσεις από τη Διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νικαίας.