ΝΙΚΑΙΑ: Έφοδος των ΟΠΚΕ & ΔΙΑΣ και συλλήψεις στην Πλατεία Αγίου Νικολάου!

Exterior view of Nikaia Metro Station, Athens Greece constructed by Attiko Metro S.A. / Hellenic Ministry of Infrastructure & Transport, photographed by © Pygmalion Karatzas.
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανοχή τέλος στα φαινόμενα παραβατικότητας στην πλατεία του Μετρό της Νίκαιας

Συστηματικοί έλεγχοι της ΕΛΑΣ για να καθαρίσει η κεντρική πλατείας της πόλης

Καθοριστική η συμβολή του Δημάρχου Νίκαιας - Ρέντη Κώστα Μαραγκάκη 

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας η παραβατικότητα στην πλατεία Αγίου Νικολάου Νίκαιας.

Σαρωτικούς ελέγχους με πολλές προσαγωγές και αρκετές συλλήψεις πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία Αγίου Νικολάου Νίκαιας, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, η ΔΙΑΣ και το Αστυνομικό Τμήμα Τάξης Νίκαιας, με στόχο την εξάλειψη των κρουσμάτων παραβατικότητας που σημειώνονται κυρίως τις βραδινές ώρες στην συγκεκριμένη περιοχή.

Οι έλεγχοι έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα μετά τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του Δημάρχου Νίκαιας - Ρέντη Κωνσταντίνου Μαραγκάκη προς την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με αίτημα την εξάλειψη της παραβατικότητας και την προστασία των πολιτών, αλλά και του ευρύτερου εμπορικού κέντρου της πόλης που γειτνιάζει με την πλατεία Αγίου Νικολάου.

Σημειώνεται ότι μια από τις επιτόπιες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ παρακολούθησε από κοντά και ο Δήμαρχος Κώστας Μαραγκάκης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι «στους κατ΄εξακολούθηση παραβάτες εστάλη το μήνυμα ότι η Πολιτεία με τα εντεταλμένα όργανα της είναι παρούσα και αποφασισμένη να επιβάλει το νόμο».

Ενώ συνέχισε αναφέροντας ότι:

«Ως Δημοτική αρχή θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να συνδράμουμε την προσπάθεια της ΕΛΑΣ να πατάξει την παραβατικότητα στην περιοχή μας, άλλωστε αυτή είναι και η βούληση των συμπολιτών μου