Εθελοντική αιμοδοσία από το 7ο Γυμνάσιο Νίκαιας και το Νοσοκομείο Μεταξά – Έδωσε αίμα και ο Δήμαρχος! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα πλαίσια των συστηματικών εξορμήσεων του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά και των εθελοντικών δράσεων του 7ου Γυμνασίου Νίκαιας

Μια εθελοντική δράση αιμοδοσίας έλαβε χώρα την Κυριακή 19/5 στο 7ο Γυμνάσιο Νίκαιας, σε συνεργασία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και της Διευθύντριας του Σχολείου, καθώς και του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά».

Γονείς μαθητών προσήλθαν στον χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου, προκειμένου να συμμετάσχουν ενεργά δωρίζοντας ζωή μέσω της δωρεάς αίματος.

Μεταξύ των συμμετεχόντων της εθελοντικής αιμοδοσίας ήταν και ο Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη Κώστας Μαραγκάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντο Ευσταθόπουλο.

Τους δυο άνδρες υποδέχθηκαν στο Σχολείο η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Εύα Νιώτη και η Διευθύντρια κ. Καλλιόπη Αλαμανή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο η ανιψιά του Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά όσο και η κόρη του Προϊστάμενου του Βιοχημικού Εργαστηρίου, φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ σε συνεννόηση με το Τμήμα Αιμοδοσίας, καθορίστηκε και το πλαίσιο της επόμενης δράσης ευαισθητοποίησης μαθητών και γονέων, σε θέματα εθελοντικής αιμοδοσίας και όχι μόνο.

Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Νίκαιας: