Νίκαια: Για αυτό το λόγο σκότωσε εν ψυχρώ τον γαμπρό του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Αποκάλυψη από γείτονα για το φονικό της Νίκαιας

- Ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας φαίνεται πως επί ηµέρες προετοίµαζε την επίθεσή του στη Νίκαια

Καταγγελία για κακοποιητική συµπεριφορά είχε γίνει σε βάρος του 64χρονου Σπύρου Τσουκιά, όµως, όπως αποδείχθηκε αυτή δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει το φονικό, µε τον δράστη να σκοτώνει εν ψυχρώ τον γαµπρό του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του.

Η δολοφονία γαµπρού από τον πεθερό, µετά το περιστατικό προ έξι ηµερών στην Αγία Βαρβάρα, συγκλονίζει τη Νίκαια, µε τον 39χρονο Στέλιο Α. να πέφτει νεκρός από τις βολίδες της κυνηγετικής καραµπίνας του 64χρονου. Ο δράστης πίστευε πως ο γαµπρός του και η οικογένειά του ήταν υπεύθυνοι για τον χωρισµό του, και για τον λόγο αυτό απειλούσε ότι «θα χυθεί αίµα».

Δολοφονία στη Νίκαια: Το προσχεδίασε ο 64χρονος δράστης

Ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας φαίνεται πως επί ηµέρες προετοίµαζε την επίθεσή του. Χθες το πρωί, βρέθηκε στην οδό Κυζίκου 25, στη Νίκαια, όπου και πάρκαρε το όχηµά του. Είχε φύγει από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη αποφασισµένος να σκοτώσει τον γαµπρό του, έχοντας πάρει µαζί την κυνηγετική καραµπίνα του, της οποίας την άδεια δεν είχε ανανεώσει. Τον περίµενε επί ώρα στην άκρη του δρόµου και µόλις τον είδε να βγαίνει από την πόρτα του γκαράζ, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε µια φορά. Στην συνέχεια, πήγε από πάνω του και του έδωσε τη χαριστική βολή. Το µόλις 4 ετών αγόρι της οικογένειας άκουσε τους πυροβολισµούς και είδε τον πατέρα του να σωριάζεται στο έδαφος. Μάλιστα, όπως ανέφερε γείτονας, το παιδί άρχισε να καλεί τη µητέρα του λέγοντας «τρέξε, τρέξε, κάποιος κακός σκοτώνει τον µπαµπά». Γείτονας του 39χρονου και αυτόπτης µάρτυρας αποκάλυψε στην «Απογευµατινή»:«Ακούω έναν πυροβολισµό και πηγαίνω στο παράθυρο και βλέπω κάποιον µε έναν σκούφο και µια καραµπίνα να ξαναπυροβολεί. Έχει βγει η γυναίκα του θύµατος στο µπαλκόνι και φωνάζει: “Στέλιο, Στέλιο, µπες µέσα’’.