Auτός είναι ο 39χρονος Στέλιος που ο 64χρονος πεθερός του τον σκóτwσε σήμερα στη Νίκαια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανείπωτη είναι η θλίψη στην οικογένεια του 39χρονου Στέλιου ο οποίος λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί έπεσε θύμα του 64χρονου πεθερού του ο οποίος τον πυροβόλησε δύο φορές με δίκαννο όπλο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Το πρωτοφανές συμβάν έγινε στη Νίκαια μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του θύματος και της γυναίκας του η οποία του φώναζε από το μπαλκόνι του σπιτιού να μπει μέσα για να μην γίνει τίποτα κακό.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η γυναίκα φώναξε στον πατέρα της «μην τον σκοτώσεις»! Ωστόσο, το κακό έγινε.

Όπως λένε οι συγγενείς και οι γείτονες του 39χρονου ήταν ένα πολύ καλό παιδί που δεν δημιουργούσε προβλήματα και ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης που υπεραγαπούσε τα δύο παιδιά του.

Δείτε φωτογραφία του άτυχου θύματος:

«Πατέρας – αφέντης»

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφουν τον δράστη και αυτόχειρα όσοι τον γνώριζαν.

Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο απόλυτο, αυταρχικό, νευρικό, «πατέρα αφέντη», που δεν δίσταζε να σηκώνει χέρι στα μέλη της οικογενείας του, όπως στην γυναίκα και την κόρη του!

Παράλληλα, τονίζουν πως ο 64χρονος ένιωσε ότι τον εγκαταλείπουν η γυναίκα και η κόρη του και έσπευσε να εκδικηθεί τον 39χρονο ο οποίος νόμιζε ότι ήταν υπεύθυνος για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του σήμερα το πρωί. Μάλιστα, σύμφωνα με καινούρια στοιχεία, φέρεται να παρακολουθούσε το θύμα εδώ και μέρες μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Ήταν πατέρας αφέντης, έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του, όταν τον εγκατέλειψαν, ήρθε εδώ και τον σκότωσε. Τον θεώρησε υπεύθυνο, όμως ήταν ο μόνος που δεν ήταν υπεύθυνος, ο μόνος. Ήταν μια εξαιρετική οικογένεια και ένα εξαιρετικό παιδί», είπε συγγενής του 39χρονου.

Ο δράστης του φονικού:

«Ο άντρας μου ήταν 39 και πολύ καλός άνθρωπος» – Απαρηγόρητη η χήρα του θύματος στη Νίκαια

Η κυρία Αλεξάνδρα είδε τον σύζυγό της να πέφτει θύμα δολοφονίας από τον ίδιο της τον πατέρα. Μαζί της, το έγκλημα είδαν και τα δύο μικρά παιδάκια της ηλικίας 4 και 2 ετών. Την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Νίκαια, δεν τη χωράει ο νους…

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε στην εκπομπή LiveNews η σύζυγος του 39χρονου που δολοφονήθηκε στη Νίκαια.

«Αυτός ο άνθρωπος που μας κατέστρεψε το σπίτι. Μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία. Τον είχαν πάει σε ψυχιατρικό κέντρο και τον άφησαν… Από το ψυχιατρείο μας είπαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και βγαίνει ελεύθερος. Πήρε εξιτήριο!» λέει για τον πατέρα της.

«Εγώ από ποιον μπορώ να ζητήσω ευθύνες που αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε υπεύθυνος;… Έμαθα ότι το αμάξι του ήταν μία εβδομάδα εδώ και παρακολουθούσε».

«Ο σύζυγός μου έβγαινε κάθε πρωί με τον γιο μου να τον πάει στο σχολείο. Εγώ ήμουν μέσα στο σπίτι και ήρθαν σκάγια και με χτύπησαν στο πόδι. Αν ήταν το αγοράκι μαζί, ο γιος μου μαζί με τον μπαμπά του καταλαβαίνετε τι θα γινόταν. Γιατί κάποιος υπέγραψε ότι αυτός ήταν καλά» είπε η χήρα του 39χρονου.

«Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος» κατέληξε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα είπε ο πρώην κουνιάδος του δράστη.

«Γιατί χώρισε με την αδελφή μου. Άργησε και όλα να χωρίσουν. Γιατί την έδερνε, την έκανε και έφυγε πήγε στην Αθήνα και από τότε άρχισε απειλές, τα ξέρουν στην αστυνομία αυτά. Αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσει μέχρι εδώ. Δηλαδή όταν έκανε απειλές, θα χυθεί αίμα και αυτά όταν χώρισε, ήρθαν εδώ και ο εισαγγελέας τον έστειλε στο ψυχιατρείο» είπε στο LiveNews.

«Αλλά τον βγάλανε σε μια εβδομάδα, γιατί είπε ο γιατρός δεν έχει κάτι, μόνο είναι κακός άνθρωπος. Τα είχε βάλει με όλους δηλαδή. Πολλά πράγματα είπε όταν έφυγε η αδελφή μου στην Αθήνα. Δεν ξέρω, και εμένα μου ήλθε σήμερα… ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Και εγώ τώρα Αθήνα πάω να συμπαρασταθώ λίγο στην ανιψιά μου. Το μυαλό του ήταν κολλημένο ότι την πήρε η ανιψιά μου την αδελφή μου, για να… και άργησε και όλα να σας πω την αλήθεια να χωρίσει, γιατί την έδερνε συνέχεια».