Συναγερμός για Φωτιά στο Κρατικό Νίκαιας: Εκκενώθηκαν θάλαμοι ασθενών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πάνω από 30 πυροσβέστες έσπευσαν στο Νοσοκομείο της Νίκαιας

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε θάλαμο του δευτέρου ορόφου, στη Χειρουργική Κλινική τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ενημερώθηκε για τη φωτιά στις 02.31 σήμερα Πέμπτη και αμέσως κινητοποίησε ισχυρή δύναμη που αποτελείτο από 30 πυροσβέστες, 14 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής αλλά περιορίστηκε και σβήστηκε άμεσα χωρίς να επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους του νοσοκομείου.

Πυκνός καπνός και εκκένωση θαλάμων

Ευτυχώς, στο δωμάτιο όπου ξέσπασε η φωτιά δεν νοσηλεύονταν ασθενείς αλλά υπήρχαν μόνο κλινοσκεπάσματα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μαρτυρίες έκαναν λόγο για πυκνό καπνό χωρίς, ωστόσο, μέχρι τώρα να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα.

Για λόγους ασφαλείας, σχεδόν 40 άτομα, ασθενείς και συνοδοί, χρειάστηκε να μετακινηθούν ή να μεταφερθούν στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου και αυτή τη στιγμή αρχίζουν σιγά-σιγά να επιστρέφουν στα κρεβάτια τους.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά και διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.