«Δράκος» του Πειραιά: Σοκάρει ο άνδρας που έσωσε την 20χρονη – «Ήταν χτυπημένη – Η αστυνομία μου έλεγε να μην ανοίξω»


Η περιγραφή του άνδρα και οι κραυγές απόγνωσης της κοπέλας.

Οάνθρωπος που άκουσε τις απελπισμένες κραυγές της 20χρονης γυναίκας στη Νίκαια που δέχθηκε την επίθεση του 28χρονου «δράκου του Πειραιά», έτρεξε να τη βοηθήσει.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή Live News και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

«Άκουσα τις φωνές, βγαίνω στο μπαλκόνι, ευτυχώς ήταν σε φως και την είδα την κοπέλα χτυπημένη, “τι έγινε” κτλ, “μου επιτέθηκε να με σκοτώσει, να με βιάσει”, και κατεβαίνω κάτω να βοηθήσω το κορίτσι. “Αστυνομία γρήγορα” κτλ. Λέω “την έχει χτυπήσει άσχημα”, βγαίνω έξω, της λέω “έλα γρήγορα μέσα”.

Η αστυνομία μου έλεγε από μέσα “μην ανοίγεις” μου λέει, “μήπως είναι κανένα κόλπο και πάθεις τίποτα”. Του λέω “δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κόλπο, η κοπέλα θα πεθάνει άμα την αφήσω έξω”. Εγώ τους είπα “καλέστε και ασθενοφόρο μαζί, είναι άσχημα χτυπημένη, χρειάζεται νοσοκομείο το κορίτσι”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας στην περιγραφή του.

«Όλη η ιστορία έγινε στην Αγ. Δημητρίου. Κι επειδή την έπιασε βροχή, στάθηκε εδώ στη γωνία σ’ ένα μπαλκόνι από κάτω για να κόψει λίγο η βροχή και προφανώς κάπου εκεί της επιτέθηκε αυτός, την είχε παρακολουθήσει, τώρα, ποιος ξέρει πού ήταν κρυμμένος. Έλεγε η κοπέλα ότι “τον έχω δει, σύχναζε εδώ στην πλατεία κάτω, τον έχω δει πολλές φορές, μου έχουν πει ότι έχει κάνει φυλακή, ότι δεν είναι καλός άνθρωπος, έχει ένα πολύ άσχημο πρόσωπο” Αυτό μου έλεγε η κοπέλα» ανέφερε ο άντρας που βοήθησε την κοπέλα.

Πήγε για… μπύρες μετά την επίθεση

Αμέσως μετά την επίθεση στη γυναίκα και λίγο πριν συλληφθεί, ο δράστης μπήκε σε ένα κατάστημα για να αγοράσει μια μπύρα. Στις εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Mega, φαίνεται να πηγαίνει ατάραχος στο ταμείο, με την υπάλληλο να διακρίνει στο πρόσωπό του τις γρατζουνιές από την 20χρονη γυναίκα και την πάλη που είχε προηγηθεί.

Μόλις ο 28χρονος βγήκε από το κατάστημα, η υπάλληλος ειδοποιεί έντρομη τον προϊστάμενό της και λίγα λεπτά μετά η αστυνομία φτάνει στο κατάστημα και συλλαμβάνει τον 28χρονο, ο οποίος είχε κάτσει έξω από το κατάστημα για να πιει τη μπύρα του, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.