Κρατικό Νίκαιας: Σημαντικός ο ρόλος Μύτογλου στο θρίαμβο της ΔΑΚΕ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ΔΑΚΕ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας αναδείχθηκε πανηγυρικά πρώτη   δύναμη στις εκλογές των εργαζομένων για ανάδειξη νέου ΔΣ.

Η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ άνω του 40% λαμβάνοντας διπλάσιους σταυρούς από τη δεύτερη στη σειρά παράταξη!

Και όλα αυτά σε μια εκλογική περιφέρεια που μόνο δεξιά δεν μπορεί να θεωρηθεί… Και φυσικά αναφερόμαστε στη Β Πειραιά!

Τόσο όμως το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος ήταν υποψήφιος Βουλευτής και στη Β Πειραιά, όσο και το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια εν μέσω ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών, από τον Διοικητή Τάσο Μύτογλου, συνετέλεσαν καθοριστικά στον εκλογικό θρίαμβο της ΔΑΚΕ στο Κρατικό της Νίκαιας.

Πρόκειται για μια νίκη όχι μόνο συμβολική αλλά και ουσιαστική, καθώς έρχεται λίγους μήνες πριν τις Εθνικές Εκλογές του 2023, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα από μια λαϊκή και ως επί το πλείστον «αντιδεξιά» παραδοσιακά εκλογική περιφέρεια.

Ο ρόλος Μύτογλου στην επικράτηση της ΔΑΚΕ

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο Κρατικό της Νίκαιας, αναφέρουν ότι χωρίς τον Τάσο Μύτογλου δε θα είχε επιτευχθεί ο εκλογικός θρίαμβος της ΔΑΚΕ.

Άλλωστε μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η συγκυρία της καταγραφής εκλογικού ρεκόρ κατά τη διάρκεια της θητείας Μύτογλου.

Το έργο που έχει υλοποιηθεί, η διαφάνεια με την οποία ασκεί διοίκηση, η παρουσία του 365 μέρες το χρόνο πρωί μεσημέρι βράδυ στο Νοσοκομείο, η γνώση των θεμάτων, ο έλεγχος σε όλα τα επίπεδα, η ισότιμη αντιμετώπιση του προσωπικού ανεξαρτήτως πολιτικού  χρωματισμού ή ιδεολογικής αντίληψης, το διαρκές ενδιαφέρον του για τη λειτουργία κλινικών και τμημάτων με φυσική του παρουσία σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου, κατάφεραν να στρέψουν στη ΔΑΚΕ είτε πρώην δυσαρεστημένους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους είτε κεντρώους που αξιολόγησαν το έργο του, το οποίο και πιστώθηκε η ΔΑΚΕ.

Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, και στην Πειραιώς πιστώνουν σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας της ΔΑΚΕ στον Διοικητή Τάσο Μύτογλου.

Διαβάστε επίσης:

Ιστορική πρωτιά της ΔΑΚΕ στο Κρατικό της Νίκαιας (αποτελέσματα εκλογών)