Νίκαια: «Αυτά είναι σχολεία»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτά είναι σχολεία για παιδιά, με πολλά ωραία χρώματα και παιδικές ζωγραφιές… όχι σαν κάτι άλλα που συναντούμε στον ευρύτερο Πειραιά με κάτι ασπρόμαυρες τρομακτικές - καταθλιπτικές μορφές!

«Παράδεισος» χρωμάτων στην πρόσοψη του 26ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας

Ένα ακόμη καλαίσθητο γκράφιτι «χρωματίζει» την πόλη της Νίκαιας! Το φιλοτέχνησε ο ζωγράφος, Χρήστος Ρουμελιώτης στην πρόσοψη του 26ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας και  όλοι, όσοι διέρχονται από το δρόμο του Σχολείου, αφιερώνουν λίγα λεπτά του χρόνου για την απόλαυση του!
Το ελκυστικό αυτό γκράφιτι φιλοτεχνήθηκε με βάση μια ενδιαφέρουσα έμπνευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νίκαιας -πρόεδρος της είναι ο Ηλίας Σάμιος-.
Συγκεκριμένα: ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι ζουν το δικό τους παραμύθι που είναι γεμάτο φαντασία και αγάπη. Έχουν και οι δύο τους, το δικό τους σπίτι, που συμβολίζει, ότι ο καθένας μας έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και μπορεί να ζει αρμονικά με όλους.
Πλαισιώνεται από λουλούδια για να είναι κοντά στη φύση, χαρούμενα μπαλόνια για να μπορούν «να πετάνε» και «σκαλιά» για να ανεβαίνουν τα επίπεδα την εκπαίδευσης και της προσωπικής ανάπτυξης της μάθησης και των αξιών.
«Συνεχίζουμε να ομορφαίνουμε τα σχολεία μας.
Συνεχίζουμε να ομορφαίνουμε την πόλη μας!», δήλωσε ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, κ. Γ. Ιωακειμίδης.