Φρίκη στη Νίκαια : Γιαγιά και ο 38χρονος σύντροφός της ανάγκαζαν τα εγγόνια να βλέπουν πορνό και τα κακοποιούσαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσαν τα παιδιά με την γιαγιά τους – Τι καταγγέλλουν οι γονείς τους

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στη Νίκαια, τα οποία μάλιστα είχε αναλάβει να φροντίζει η ίδια τους η γιαγιά.

Η 52χρονη γιαγιά των παιδιών , σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, κρατούσε τα παιδιά την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς οι γονείς τους εργάζονταν. Μάλιστα, στο σπίτι έμενε και ο 38χρονος σύντροφός της, ναυτικός στο επάγγελμα, τον οποίο είχε γνωρίσει από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το καλοκαίρι, τα παιδιά επισκέπτονταν τη γιαγιά τους. Τώρα ειδικά με το πρόγραμμα εργασίας το δικό μου αλλά και του συζύγου μου, ερχόταν η μητέρα μου μαζί με τον φίλο της και έπαιρναν τα παιδιά από το σπίτι και τα φρόντιζαν στη Νίκαια, στο σπίτι του 38χρονου»λέει η 30χρονη μητέρα, σύμφωνα με το protothema.gr.

H μητέρα αναφέρει ότι ο σύζυγός της και πατριός των παιδιών κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την 9χρονη κόρη τους: «Ο σύζυγός μου παρατήρησε ότι η 9χρονη κόρη μας είχε παράξενη συμπεριφορά, όταν χρειάστηκε να μείνει μαζί της αρκετές ημέρες, καθότι εγώ νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο. Ήταν απόμακρη και σκεπτική. Τότε, εκείνος της μίλησε και εκείνη του εκμυστηρεύτηκε τον Γολγοθά που ζούσε μαζί με τον 11χρονο αδερφό της» είπε η μητέρα.

«Ο 38χρονος μαζί με τη μητέρα μου ανάγκαζαν τα παιδιά να βλέπουν πορνό»

Η γιαγιά των παιδιών, μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της, ανάγκαζαν τα παιδιά να βλέπουν πορνό και στη συνέχεια, ο 38χρονος ασελγούσε πάνω στο κοριτσάκι: «Ο 38χρονος, μαζί με τη μητέρα μου, έβαζαν στα παιδιά μου να δουν με το ζόρι ταινίες ερωτικού περιεχομένου, την έβαζε στην τουαλέτα και της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, την έβαλε στο κρεβάτι και την φίλησε στο στόμα, ενώ την χάιδεψε και την θώπευσε σε όλο της το σώμα. Μάλιστα, έχω ένα μήνυμα του 38χρονου, στο οποίο έγραφε “πολύ ωραία η κόρη σας, σαν μεγάλη γυναίκα” -που να φανταστώ» είπε η μητέρα σε κατάσταση σοκ και προσθέτει ότι χτυπούσε το κοριτσάκι και απειλούσε το αγοράκι: «Όταν κοιμόταν η γιαγιά της, ο 38χρονος ζήτουσε από το κοριτσάκι μου να ξαπλώσει μαζί του και, αν εκείνη αρνιόταν, την χτυπούσε. Ακόμα και τον μεγάλο μου γιο πείραξε, του έπιανε τα γεννητικά του όργανα και τον έβαζε να βλέπει πορνό από το κινητό του, ενώ τον απείλησε πως, αν μιλήσει, θα κάνει κακό στην αδερφή του».

Σοκάρουν τα όσα είπαν τα παιδιά στον πατριό τους

Για τα όσα του εξομολογήθηκαν τα παιδιά μίλησε και πατριός τους: «Η γιαγιά τους βάζει να βλέπουν και να κάνουν κακά πράγματα. Τους έβαζε να βλέπουν γυμνούς άντρες και γυναίκες από το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ ο 38χρονος σύντροφός της, την έβαζε να κοιμηθεί δίπλα του και, όταν εκείνη αρνιόταν, την χτύπαγε. Επίσης, η 9χρονη μου είπε πως της έπιανε το σώμα με περίεργο τρόπο ακόμα και σε σημεία που δεν έπρεπε, ενώ την φώναζε στο μπάνιο μαζί του, με τη δικαιολογία να του δώσει νερό να πλυθεί. Κάτι ανάλογο έκανε και στον 11χρονο, ενώ είχε χτυπήσει εκείνον, αλλά και το 4χρονο μωρό» τόνισε ο 40χρονος πατριός.

Τι κατέθεσε η θεία

Μάλιστα, μάρτυρας της κακοποίησης υπήρξε και η μικρότερη κόρη της 52χρονης και θεία των παιδιών: «Τον Απρίλιο του ίδιου έτους έμεινα προσωρινά στο σπίτι της μητέρας μου και του 38χρονου συντρόφου της. Αυτό που με παρεξένεψε ήταν ότι ο 38χρονος έπαιρνε συνέχεια και με το ζόρι αγκαλιά την 9χρονη ανιψιά μου, ενώ τα βράδια την έπαιρνε στο κρεβάτι τους να κοιμηθεί μαζί τους. Μετά από μερικές μέρες η ανιψιά μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι την απειλούσε πως, αν δεν κοιμηθεί μαζί του, θα την χτυπούσε και πως μια φορά το είχε πράξει, ενώ συχνά πυκνά στα δύο αγόρια έβγαζε τον θυμό του, χτυπώντας τα και εκτοξεύοντας αντικείμενα στην πλευρά τους»είπε.

Σημειώνεται ότι οι γονείς έκαναν καταγγελία στις αρχές και ο 38χρονος προφυλακίστηκε. Μάλιστα, σε έρευνα που έγινε στο κινητό του,έχουν εντοπιστεί βίντεο παιδικής πορνογραφίας.