Κατράκειο 2022: Όλο το πρόγραμμα – Σεπτέμβρης με μεγάλα ονόματα !


Ο δεύτερος πόλος έλξης του Πειραιά, μαζί με το Βεάκειο Θέατρο, είναι φυσικά το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας χωρητικότητας 5.500 θεατών.

Μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής και καταξιωμένοι ηθοποιοί θα παρελάσουν από το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας και κατά το μήνα Σεπτέμβριο. Το μεγαλύτερο σύγχρονο θέατρο της χώρας, 5.500 θέσεων είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό του από κάθε σημείο της Αττικής. Το Κατράκειο , κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη των επιτυχιών του τόσο ψηλά και  να συγκεντρώσει τον περασμένο Ιούνιο και Ιούλιο το ενδιαφέρον 99.411 θεατών ενώ αναμένεται ρεκόρπροσέλευσης κοινού στις 22 συναυλιακές και θεατρικές παραστάσεις που είναι προγραμματισμένες για τον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για την καλύτερη χρονιά που έχει γνωρίσει το θέατρο γεγονός που αποτυπώνεται με την έως σήμερα κοσμοσυρροή.  Σχεδόν όλες οι συναυλίες που έχουν πραγματοποιηθεί έγιναν sold out και στις περισσότερες παραστάσεις οι ηθοποιοί  είναι «πρώτης γραμμής». Το Κατράκειο φιλοξένησε συνολικά το μεγαλύτερο αριθμό συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων από οποιοδήποτε άλλο θέατρο της χώρας. Συνολικά το πρόγραμμά του περιλαμβάνει 47 συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, γεγονός που το αναδεικνύει σε κορυφαία πολιτιστική κοιτίδα.

Ο Σεπτέμβρης περιλαμβάνει συναυλίες με τους  Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα, Γιάννη Πάριος, Αντώνη Ρέμο, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Άννα Βίσση, Μπάμπη Τσέρτο, Στέλιο Διονυσίου, Μαριώ και Γιώργο Μαζωνάκη ο οποίος θα τραγουδήσει στο Κατράκειο την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά τις θεατρικές παραστάσεις, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πολλούς και καλούς ηθοποιούς, όπως ο Γιάννης Μπέζος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Έλλη Τρίγκου, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Τάσος Νούσιας, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Άκης Σακελλαρίου, η Ιωάννα Παππά, ο Γιώργος Χρυσοστόμου κ.ά.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σεπτέμβριος 2022

1/9Γιώργος Μαζωνάκης

2/9Γιάννης Πάριος

3/9«Θεσμοφοριάζουσες» Αριστοφάνη

5/9Αντώνης Ρέμος – Ελεωνόρα Ζουγανέλη

7/9Γιώργος Νταλάρας – Γιάννης Κότσιρας

8/9«Φιλοκτήτης» Σοφοκλή

9/9Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

10/9 Εισβολέας – Χατζηφραγκέτα (Hip Hop)

12/9 «Μήδεια» του Μπόστ

13/9 «Αντιγόνη» Σοφοκλή

16/9 «Προμηθέας Δεσμώτης» Αισχύλου

17/9 Άννα Βίσση

19/9 Αλκίνοος Ιωαννίδης

21/9 «Αίαντας» Σοφοκλή

22/9 Νοσταλγοί του Rock and roll

23/9 Joker/Two-Face live   (Hip Hop)

25/9 ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ το Μιούζικαλ

26/9 Γιώργος Σαμπάνης

27/9 Μπάμπης Τσέρτος – Στέλιος Διονυσίου, Μαριώ, κ.ά.


Διαβάστε επίσης:

Βεάκειο 2022: Πρόγραμμα συναυλιών & παραστάσεων!