Η Νίκαια κήρυξε το τέλος της πανδημίας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οριστικό τέλος για την πανδημία του κορωνοϊού στη Νίκαια, αν κρίνουμε από τις εικόνες με το κατάμεστο Κατράκειο σε σειρά συναυλιών.

Τελευταία απόδειξη, η συναυλία της Άννας Βίσση στις 18 του Σεπτέμβρη, όπου όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις εικόνες που δημοσίευσε επίσημα ο Δήμος Νίκαιας - Ρέντη, δεν έπεφτε καρφίτσα στην κυριολεξία!

Για μάσκα ή αποστάσεις ούτε λόγος… καθώς η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα ως γνωστόν!

Τώρα η αλήθεια είναι ότι με τόσα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί κανείς δε θυμάται τι ισχύει, αν δηλαδή υπάρχει ποσόστωση για τις συναυλίες, τα θέατρα κλπ.

Αν κρίνουμε όμως από τα δυο μέτρα και δυο σταθμά που ισχύουν για τα διαφορά μέτρα κατά της πανδημίας (απαγόρευση λιτανειών στις εκκλησίες αλλά καμία απαγόρευση για πορείες, απαγόρευση μεγάλου αριθμού καλεσμένων σε γάμους και μυστήρια αλλά κανένας έλεγχος σε συναυλίες κλπ εκδηλώσεις) φαίνεται ότι «ο ιός μάλλον είναι επιλεκτικός» στο πού και πότε κολλάει!

Σοβαρά όμως, αναρωτιέται κανείς στην Κυβέρνηση το θυμό και την οργή των νομοταγών πολιτών που εμβολιάστηκαν, περιορίστηκαν, απομονώθηκαν, τήρησαν όλα τα περιοριστικά μέτρα με το όποιο κόστος, όταν αντικρίζουν τέτοιες εικόνες, την ίδια ώρα που συζητούμε για υποχρεωτικότητα 3ης δόσης και αύξηση των κρουσμάτων εντός του Οκτώβρη;